Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Ο κ. Χρυσοχοϊδης μας δουλεύει ψιλό γαζί


ΟΜιχάλης Χρυσοχοϊδης έδειξε από την αρχή με ποιον τρόπο θα διοικήσει το υπουργείο του, πετώντας κλοτσηδόν τους πρόσφυγες από τις εστίες τους.

Μετά, ήρθαν οι παράνομες, χυδαίες και τραμπούκικες συμπεριφορές από τα «καλόπαιδα» της ΕΛ.ΑΣ. Μάθαμε πως θα μας δείξουν πως γ***νε οι χακί, μάθαμε πως οι οπλοφόροι υπάλληλοι του κράτους γδύνουν στους δρόμους πολίτες και πιέζουν γκλοπ στα οπίσθια τους. Μάθαμε πως μπορούν έξι ένοπλοι να ξυλοκοπούν έναν άοπλο σαδιστικά. Μάθαμε πως «Στα Εξάρχεια έχουμε χούντα ρε, κατάλαβες;». Μάθαμε πώς περικυκλώνουν 30 ΜΑΤατζήδες έναν φοιτητή χωρίς να έχει προκαλέσει και του κατεβάζουν το εσώρουχο. Μάθαμε πως διατάζουν διαστροφικά «Γδύσου. Θέλω να μείνεις με τις κάλτσες και το μποξεράκι».

Επιβεβαιώσαμε ότι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι όταν ακούσαμε τη φράση «Βλέπεις, ρε αρχίδι, δεν έχω ούτε σήμα ούτε αριθμό. Αν θέλω σε σκοτώνω τώρα και σε στέλνω γυμνό στη μάνα σου». Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία και την ατιμωρησία που τους προσφέρει ο πολιτικός τους προϊστάμενος, βγήκαν παγανιά ως εθνικά τάγματα ασφάλειας κι όχι ως υπάλληλοι υπεύθυνοι για την ασφάλεια μας. Ξεχύθηκαν με μπόλικη ματσίλα, χρυσαυγίτικες πρακτικές που θα ζήλευαν τα πιο αυταρχικά καθεστώτα.

Ακούσαμε μαρτυρίες, είδαμε βίντεο και φωτογραφίες - στο διαδίκτυο φυσικά - και μετά... ήρθε ο εμπαιγμός από την αρχηγεία της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ανακοίνωση μας καλεί να προσκομίσουμε βίντεο και φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει πράξεις αστυνομικής αυθαιρεσίας, όχι στο υπουργείο αλλά στον Συνήγορο του Πολίτη, για να διερευνηθούν κατά προτεραιότητα. Δηλαδή ο κύριος Χρυσοχοϊδης μας δουλεύει ψιλό γαζί.