Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Το δικό μας καθήκον είναι να απομακρύνουμε τη νοοτροπία της δουλικότητας από το μυαλό μας...

Κομαντάντε Sankara... σύμβολο των λαών της Αφρικής για Απελευθέρωση!

«Για τον ιμπεριαλισμό είναι... περισσότερο σημαντική η πολιτιστική κατοχή των χωρών, από την στρατιωτική. Η πολιτιστική κατοχή διαθέτει μεγαλύτερη ελαστικότητα, είναι πιο αποτελεσματική και στοιχίζει λιγότερο. Το δικό μας καθήκον είναι να απομακρύνουμε τη νοοτροπία της δουλικότητας από το μυαλό μας»
Thomas Sankara

Σαν σήμερα... 15 Οκτώβρη 1987, πέφτει δολοφονημένος από τους διεθνείς τραπεζίτες και τις πολυεθνικές, στην πρώτη γραμμή η Γαλλία του "πολιτισμού και του φωτός... ο Κομαντάντε Thomas Isidore Noël Sankara.
Ο Κομαντάντε Sankara, o Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο (πρώην Άνω Βόλτα, γαλλική αποικία, που μέχρι σήμερα πληρώνει "Φόρο Αποικιών" για τον "εκπολιτισμό" του λαού της από τη "δημοκρατική" Γαλλά κι όλοι σιωπούν ένοχα [Βλέπε σε: 14 Αφρικανικές χώρες που ΣΗΜΕΡΑ υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας], δολοφονείται μαζί με δώδεκα αξιωματούχους, μετά από πραξικόπημα. Ένα πραξικόπημα των... τραπεζιτών και των πολυεθνικών, που οργάνωσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας και των ΗΠΑ.