Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Στην Ιταλία ξύπνησε από λήθαργο η Πατριωτική αριστερά!


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μια ειλικρινής διεθνής συνεργασία των ευρωπαϊκών εθνών
είναι δυνατή μόνον όταν το κάθε επιμέρους έθνος είναι
εντελώς αυτόνομο στην εθνική του επικράτεια»
Φρίντριχ Ένγκελς

Η «στρατηγική του τρόμου» στην Ιταλία καλά κρατεί…
«Το πραξικόπημα σύντομα ή αργότερα θα φθάσει» επισημαίνει ο μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro.
Η τρομοκρατία θα πρέπει να ενδημεί στον ιταλικό λαό με στόχο την «απονομιμοποίηση της εθνικής λαϊκής κυβέρνησης» που επέλεξε με κοινοβουλευτική και εκλογική πλειοψηφία ο ιταλικός λαός, μετά από περισσότερα των 30 χρόνων κυβερνήσεων χωρίς κοινοβουλευτική κι εκλογική πλειοψηφία.
Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να τρομοκρατήσεις το λαό, τους πολίτες, να εισάγεις στο μυαλό την αμφιβολία και να εξαπλώσεις τον τρόμο είναι σήμερα το κυρίαρχο όπλο του υπερεθνικού κεφαλαίου έχει ονοματεπώνυμο: «κρατικά ομόλογα» (Spreads). Κι εδώ η ιταλική κυβέρνηση, η «άτακτη» κι «απείθαρχη» Ιταλία έχει απέναντί της το σύνολο των ιταλικών και διεθνών ΜΜΕ, τη δημοσιογραφία του 4ου Ράιχ κι όλες τις πολιτικές ομάδες της Ε.Ε. ενωμένες σε μια γροθιά: «αριστερά», δεξιά, αλλά και ακροδεξιά («Τρελός προϋπολογισμός. Γιατί να πληρώνουμε εμείς τους Ιταλούς;»!).
Το διευθυντήριο κραυγάζει κι απειλεί: «Θα σας κάνουμε Ελλάδα»! κι έτσι Η Ελλάδα έγινε σύμβολο Αντίστασης του ιταλικού λαού… στους Ευρωινομανείς!
Η ιταλική κυβέρνηση αρνείται ν’ ακολουθήσει τον «ελληνικό δρόμο«, το «σύνδρομο Τσίπρα» που εμφανίζουν ως την καλύτερη λύση-διέξοδο η «αριστερά» κι η δεξιά της Ιταλίας.
Σ’ αυτές τις συνθήκες ξύπνησε από έναν λήθαργο η ιταλική Πατριωτική αριστερά.

Ο 'Εντι Ράμα έβαλε τα «γυαλιά» σε Αλβανούς και Έλληνες εθνικιστές

Ο χρήστης του Facebook, Gazmend Kapllani, που έχει μεγαλώσει στη χώρα μας (σήμερα ζει και εργάζεται ως καθηγητής στη Βοστόνη), ανάρτησε έναν διάλογο του Αλβανού πρωθυπουργού, Εντι Ράμα, με έναν Αλβανό (με το ψηφιακό όνομα «Lucky boy London») ο οποίος και διαμαρτυρόταν γιατί το αλβανικό κράτος δεν αντέδρασε στα συνθήματα των Ελλήνων εθνικιστών στη κηδεία του ομογενή, Κ. Κατσίφα. Συνθήματα όπως: «φονιάδες Αλβανοί η Βόρεια Ήπειρος Γη ελληνική» και «το αίμα μας καλεί να σας κάψουμε Αλβανοί».



Ολόκληρη η ανάρτηση του Gazmend Kapllani, όπου και απέδωσε το διάλογο του Έντι Ράμα με τον Αλβανό χρήστη, μέσω του διαδικτύου:

– Αλβανός πολίτης που μάλλον ζει στο Λονδίνο (γράφει με το ψευδώνυμο «Lucky Boy London”): «Να παρέμβετε σας παρακαλώ κύριε Ράμα γιατί ξεφτιλιστήκαμε ως έθνος σήμερα, έρχεται ο Έλληνας εδώ και μας βρίζει στο σπίτι μας, βάλε τους στην θέση τους, δείξε τις αξίες μας ως έθνος».