Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Σιγά μην το άφηνε έτσι! Παύλος Πολάκης: Απάντηση στα χωρίς προηγούμενο ψεύδη του Άδωνι Γεωργιάδη


Απάντηση στα χθεσινά ψέματα -όπως τα χαρακτηρίζει- του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ, δίνει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συντονιστής ΕΠΕΚΕ, Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας ότι το πόρισμα που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας αποδεικνύεται άνθρακας.

«”Άνθρακας ο θησαυρός”» αποδεικνύεται το πόρισμα που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τη φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν ντράπηκε να φέρει στη Βουλή, πόρισμα του Σεπτεμβρίου του 2020, το οποίο δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη και για το οποίο 3,5 χρόνια μετά δεν έχει κινηθεί καμία ποινική διαδικασία» επισημαίνεται σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο Παύλος Πολάκης στο Youtube.

Τη Δευτέρα συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την περίεργη αλλαγή απόφασης του ΕΟΔΥ, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε μετά την επάνοδο Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας, να μην παραστεί στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις για τις οποίες δικάζονται μεταξύ άλλων οι στενοί του συνεργάτες: Πουλής και Θεοφιλάτου. Ο υπουργός Υγείας σε μια προσπάθεια να μην απαντήσει στην ουσία της ερώτησης, κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη για μαύρο χρήμα καταθέτοντας πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.