Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Η Δώρα Τσαμπάζη αποχαιρετά τον Αλ.Νικολαϊδη με ένα όμορφο κείμενο -«Δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι»


Η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, τον αποχαιρετά, λίγες ώρες αφότου οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με ένα υπέροχο κείμενο.
Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και σε ένα σύντομο κείμενό της εξήγησε ότι ποτέ δεν ένιωσε άτυχη για αυτό που συνέβη και εξήγησε όλα όσα κρατά και έζησε στο πλευρό του. Σημειώνει ακόμη ότι η ίδια και τα παιδιά της από εδώ και στο εξής θα ανοίξουν την αγκαλιά τους σε ανθρώπους που έζησαν ή ζουν την ίδια περιπέτεια, δίνουν την ίδια μάχη με τον καρκίνο.
«Εξάλλου, αν μας δίδαξε κάτι με τον πιο οδυνηρό τρόπο, αυτή η τόσο μεγάλη απώλεια, είναι ότι η αλληλεγγύη κάνει θαύματα. Ακόμα κι αυτό το θαύμα είναι "μόνο" μια παράταση ζωής. Γιατί η ζωή, όσο κι αν κρατάει, πάντα είναι θαύμα.
Κάντε μου μια χάρη. Αγκαλιάστε απόψε τους αγαπημένους σας σφιχτά, κοιμηθείτε αγκαλιά.
Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι. ❤️», καταλήγει στο μήνυμά της η Δώρα Τσαμπάζη.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για το χαμό του συζύγου της Αλέξανδρου Νικολαϊδη
Πριν λίγο καιρό κάποιο άτομο από το περιβάλλον μου είπε, " Τι ατυχία σε βρήκε κορίτσι μου" και αμέσως τον σταμάτησα.
Από πότε ο έρωτας είναι ατυχία;

Γ.Ζιουγκάνοφ(Κ.Κ.Ρ)-Βαρυσήμαντη και αποκαλυπτική δήλωση για εξελίξεις στη Ρωσία και το πόλεμο

Από iskra

Δήλωση του Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της…

“Η κατάσταση στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας έχει αλλάξει δραματικά τελευταία. Ο στρατός του νεοναζιστικού καθεστώτος εξαπέλυσε αντεπίθεση. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2, στη γέφυρα της Κριμαίας και οι καθημερινοί βομβαρδισμοί του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορόζιε δείχνουν ότι οι παγκοσμιοποιητές δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας. Τώρα δεν υπάρχει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά ο πόλεμος των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους εναντίον της Ρωσίας από τα χέρια των φασιστοειδών του Μπαντέρα.
Οι δυτικές χώρες προμηθεύουν το εγκληματικό καθεστώς στην Ουκρανία με τα πιο σύγχρονα όπλα. Χρηματοδοτούν και εκπαιδεύουν μονάδες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων. Τα επιτελεία τους σχεδιάζουν και ελέγχουν τις τις επιχειρήσεις της νεοναζιστικής πολιτοφυλακής και τους παρέχουν πληροφορίες κατασκοπείας. Καθορίζουν επίσης στόχους για πλήγματα κατά ρωσικών στρατευμάτων, πόλεων και κωμοπόλεων στη Ρωσία.
Ειδικοί του ΝΑΤΟ κάθονται στα χειριστήρια των οπλικών συστημάτων ακριβείας. Χιλιάδες μισθοφόροι εμπλέκονται άμεσα στις μάχες. Οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους έχουν αναλάβει σχεδόν το σύνολο της χρηματοδότησης του καθεστώτος των Μπαντεριτών στην Ουκρανία. Διεξάγεται μια προπαγανδιστική και οικονομική μάχη εναντίον της Ρωσίας ως αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου υβριδικού πολέμου. Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις είναι αναμφίβολα έργο των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες ειδικεύονται εδώ και καιρό σε τέτοια εγκλήματα.
Η απροκάλυπτη είσοδος του ΝΑΤΟ στον ένοπλο αγώνα κατά της Ρωσίας είναι ένα ριζικά νέο φαινόμενο που απαιτεί αλλαγή της στρατηγικής και της τακτικής της κρατικής ηγεσίας και του στρατού, στρέφοντας ολόκληρη τη χώρα προς την εξασφάλιση της νίκης. Δεδομένου ότι η LPR και η DPR, καθώς και οι περιοχές Χερσώνα και Ζαπορόζιε, έχουν επιστρέψει στη Ρωσία, σήμερα δεν πολεμάμε στην Ουκρανία, αλλά στα δικά μας εδάφη. Και αυτό είναι επίσης ένα νέο φαινόμενο. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το καθήκον της απελευθέρωσης του λαού της Ουκρανίας από το νεοναζιστικό καθεστώς δεν έχει φύγει από το τραπέζι.