Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ


Η πορεία είναι πλέον αντίστροφη. Μετά τη μαζική φυγή των καταθετικών κεφαλαίων από την Ελλάδα, λόγω του φόβου μιας ενδεχόμενης  πτώχευσης της χώρας, φαίνεται ότι πλέον ήρθε η ώρα του -μερικού αρχικά-επαναπατρισμού τους.

"ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΟΑΕΔ"


Εναν χρόνο στην ουρά ο Παύλος Κοντογιαννίδης για το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Πέρυσι, βίωσε την ανεργία αυτός ο αναγνωρίσιμος και τόσο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι στους συνανθρώπους του που τραβάνε ζόρια.

Πάνω από 40 συλλήψεις - Λεηλασίες σε σπίτια και καταστήματα μετά τα βίαια επεισόδια στο βόρειο Λονδίνο


Εικόνα πλήρους καταστροφής από την περιοχήΛονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Πάνω από 40 άτομα έχουν συλληφθεί για τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο βόρειο Λονδίνο. Περιπολίες στους δρόμους πραγματοποιούν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς με το πρώτο φως της ημέρας έχουν ξεκινήσει οι λεηλασίες σε σπίτια και καταστήματα.

«Βουτιά» με φόντο την S&P - Τα αραβικά χρηματιστήρια «χτύπησε» πρώτα η υποβάθμιση της οικονομίας των ΗΠΑ


Κάμψη σημειώνεται την Κυριακή στα Χρηματιστήρια των περισσότερων αραβικών χωρών, στον απόηχο της υποβάθμισης της αμερικανικής οικονομίας από τον Οίκο Standard & Poor's. Μεγάλες απώλειες και στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ, όπου η συνεδρίαση διεκόπη για 45'. Πάντως, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, το κλίμα άλλαξε ελαφρώς μετά τη «βουτιά» του Σαββάτου.

ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...


Φάρμακα για ενήλικες και παιδιά, λαϊκά, φτηνά, καθημερινά, μπαίνουν στη μαύρη -«αρνητική», κατά το υπουργείο Υγείας- λίστα. Αναλγητικά, αντιπυρετικά, αλοιφές, κολλύρια, φάρμακα για την ακμή, σιρόπια για τον βήχα βγαίνουν εκτός συνταγογράφησης και σταματούν να καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ «ΑΝΩΝΥΜΟΙ» ΧΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ



Η διεθνής ομάδα των χακτιβιστών, γνωστοί ως «Ανώνυμοι», υποστήριξε σήμερα ότι παραβίασε περίπου 70 ιστοσελίδες στις νότιες και κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες και υπέκλεψε τα δεδομένα τους, ως «αντίποινα» για τις συλλήψεις υποστηρικτών της στις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

«ΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ» ΛΕΕΙ Ο Γ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ


Ζοφερό το κλίμα που περιγράφει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ.Κουτρουμάνης, ο οποίος, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής δηλώνει ότι «έρχεται ο πιο βαρύς χειμώνας των τελευταίων δεκαετιών».

Μπαράζ έκτακτων τηλεδιασκέψεων - Παγκόσμιος συναγερμός από την υποβάθμιση των Ηνωμένων Πολιτειών


Η Standard & Poor's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ από τη βαθμίδα AAA στην βαθμίδα AA+Την οικονομική αβεβαιότητα παγκοσμίως επιτείνει η πρώτη στα χρονικά υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά από την κρίση χρέους που καίει στην Ευρωζώνη.