Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Κορονοϊός και Ινδία: Έλληνας κομμωτής του Bollywood εξηγεί στο newsit.gr πως έχουν μόλις 6.725 κρούσματα


Μπορεί στον παγκόσμιο χάρτη εξάπλωσης του κορονοϊού η Ινδία να καταλαμβάνει την 24η θέση, ωστόσο η χώρα με 1,3 δισ πληθυσμό φαίνεται πως με το απόλυτο lockdown που έχει εφαρμόσει να κερδίζει τον κορονοϊό.
Μέχρι σήμερα η πιο φτωχή και πιο πυκνοκατοικημένη από την Κίνα χώρα έχει αποφύγει τις σοβαρές επιπτώσεις από την επιδημία του φονικού ιού και αυτό φαίνεται στους αριθμούς των θανάτων και των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που έχουν σημειωθεί. Έτσι στη δεύτερη πιο πολυπληθή χώρα του κόσμου οι θάνατοι από covid-19 είναι 227 και τα κρούσματα 6.725.

Αυτό επιβεβαιώνει στο newsit.gr και ο πιο διάσημος Έλληνας hair stylist του Bollywood Γαβριήλ Γεωργίου, ο οποίος ζει μόνιμα στην περιοχή Μπάντρα Γουέστ στην πρωτεύουσα της Ινδίας την Βομβάη. Τον Έλληνα κομμωτή εμπιστεύονται αγαπημένες σταρ της Ινδίας, αρχής γενομένης από την καλλονή Ντεπίκα Παντουκόνε και την παγκοσμίως αναγνωρισμένη σταρ Φρίντα Πίντο, ενώ κατά την παραμονή του στο Hollywood είχε συνεργασίες με Φάρα Φόσετ, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζέσικα Άλμπα που έχουν αφήσει εποχή.