Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Δώρο μια… κολονοσκόπηση!


Σπύρος Ιωαννάτος
Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ για το δώρο! «Επιτέλους χειρουργήθηκα» αναφώνησε χαρούμενος ο πρώτος ασθενής που χειρουργήθηκε, την ώρα που ο νεοέλληνας απολάμβανε το απογευματινό καφεδάκι του.

Απρόσμενο δώρο, εκ’ μέρους της πολιτείας, το απογευματινό χειρουργείο για τους πρώτους τυχερούς ασθενείς…

Τι, και αν πέντε χρόνια περίμεναν υπομένοντας τους πόνους τους…

Τι , και αν πέντε χρόνια έβλεπαν το όνομά τους καθηλωμένο στην «λίστα του Σίντλερ» του Ε.Σ.Υ…

Τι, και αν πέντε χρόνια ήταν στο «κάτσε και περίμενε»…

Τι, και αν πέντε χρόνια επιβίωσαν, ενώ άλλοι όχι, περιμένοντας το «θαύμα»…

Επιτέλους τα κατάφεραν!

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε», το σλόγκαν του υπουργείου υγείας, στην καινούργια απογευματινή «μπίζνα» και όπως κάθε «καλός επιχειρηματίας», δίνει δωράκια στους πρώτους τυχερούς…

Δεν τελειώνει το ζήτημα με τις τρεις “γαλάζιες” αποπομπές! ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει θέμα διαβλητότητας των εκλογών και ποινικών ευθυνών των “3”! Να δοθεί στο φως το πόρισμα της έρευνας για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου”!


Δεν τελειώνει το ζήτημα με τις τρεις “γαλάζιες” αποπομπές! ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει θέμα διαβλητότητας των εκλογών και ποινικών ευθυνών των “3”! Να δοθεί στο φως το πόρισμα της έρευνας για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου”!

Ξεκάθαρο μηνυμα πως το θέμα δεν θα λήξει με την απομάκρυνση των τριών (Ασημακοπούλου, Σταυριανουδάκης, Θεοδωρόπουλος) από το προσκήνιο της δημοσιότητας στέλνει η Κουμουνδούρου. Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να δοθει στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα της ερευνας του ΥΠΕΣ για το σκάνδαλο της διαρροής των προσωπικών δεδομενων των αποδήμων στο γραφείο της κ Ασημακοπούλου, αλλά επισημαινει κιόλας τις ποινικές διαστασεις που έχει η πράξη για τους “3”!

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γρ Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ομολογία της κυβέρνησης ότι από το υπουργείο Εσωτερικών παραδόθηκαν χιλιάδες emails με προσωπικά δεδομένα στη Νέα Δημοκρατία και ακολούθως στην ευρωβουλευτή της, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός τεράστιου σκανδάλου, οι πτυχές του οποίου δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί σε βάθος.

Ο Πούτιν υπόσχεται απάντηση στις ουκρανικές επιθέσεις στη Ρωσία


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε την Παρασκευή ότι ο στρατός του θα απαντήσει σε μια σειρά ουκρανικών επιθέσεων στη Ρωσία, τις οποίες περιέγραψε ως προσπάθεια του Κίεβου να εκτροχιάσει τις προεδρικές εκλογές.

Οι ρωσικές συνοριακές περιοχές αυτή την εβδομάδα έχουν γίνει στόχος θανατηφόρων ουκρανικών βομβαρδισμών και αντιμετώπισαν επανειλημμένες εισβολές από πολιτοφυλακές υπέρ του Κιέβου που αποτελούνταν από Ρώσους κατά του Κρεμλίνου.

«Αυτά τα χτυπήματα του εχθρού δεν μένουν και δεν θα μείνουν ατιμώρητα», ανέφερε ο Πούτιν σε τηλεοπτικά σχόλια σε μια συνάντηση με το συμβούλιο ασφαλείας του. «Είμαι βέβαιος ότι ο λαός μας, ο λαός της Ρωσίας, θα απαντήσει σε αυτό με ακόμη μεγαλύτερη ενότητα», είπε.

Υποστήριξε ότι ουκρανικές ομάδες επίθεσης προσπάθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο του ρωσικού εδάφους τουλάχιστον τρεις φορές στη συνοριακή περιοχή του Μπέλγκοροντ και επίσης στη γειτονική επικράτεια του Κουρσκ.

Κυβέρνηση ΝΔ: Σταθερός προμηθευτής όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία!


Σε σταθερό προμηθευτή όπλων, πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων της Ουκρανικής κυβέρνησης έχει αναδειχθεί η ελληνική κυβέρνηση, εντείνοντας την επικίνδυνη εμπλοκή στην..

Σε σταθερό προμηθευτή όπλων, πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων της Ουκρανικής κυβέρνησης έχει αναδειχθεί η ελληνική κυβέρνηση, εντείνοντας την επικίνδυνη εμπλοκή στην ιμπεριαλιστική αντιπαράθεση με την Ρωσία, αποψιλώνοντας παράλληλα το ελληνικό οπλοστάσιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εφημερίδα «Καθημερινή», αποτυπώνει γλαφυρά το πλήθος των όπλων που έχει αποστείλει η κυβέρνηση στο Κίεβο, διαφημίζοντας την στάση της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» η Αθήνα έχει ήδη παραχωρήσει στο Κίεβο: