Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Σαμαρικά πυρά κατά Μητσοτάκη μέσω antinews: Ένας αδύναμος που παριστάνει τον ηγέτη


Πυρά κατά Μητσοτάκη εξαπολύει το site antinews, που πρόσκειται στον Α.Σαμαρά, σε ανάλυση-σχόλιο με τον τίτλο «Αδύναμος πρωθυπουργός που παριστάνει τον ηγέτη».

Το άρθρο αναφέρεται στον ανασχηματισμό που τελικά δεν έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για «ατολμία που βάφτισε ενίσχυση της ήδη… επιτυχημένης κυβέρνησης» αλλά και για στροφή από το σενάριο των πρόωρων εκλογών, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται οι εξελίξεις μέχρι το τέλος του έτους. Κι αυτό γιατί όπως σημειώνει το άρθρο «φρονούμε ότι η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να αντικρίσει την αυγή του νέου έτους».

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο :

Την πλήρη αδυναμία του Μητσοτάκη αποδεικνύει η ακύρωση του ριζικού ανασχηματισμού που ορεγόταν, προφανώς για να αποφύγει τις αντιδράσεις από τους βαρόνους της ΝΔ (βλέπε Σαμαρά) που του είχαν διαμηνύσει να μην τολμήσει να βγάλει από την κυβέρνηση τους δικούς τους ανθρώπους.

Έτσι αρκέστηκε στην τοποθέτηση δικών του «ταμιών» για ευνόητους λόγους που θα διαχειριστούν τα κεκαλυμμένα νέα μνημόνια που αναμένονται από τις Βρυξέλλες. Για το θεαθήναι έβαλε στην κυβέρνηση κι έναν καθηγητή και δυο βουλευτάδες, έβγαλε και στην δημοσιότητα μια ατελή αναπτυξιακή έκθεση γραμμένη από νομπελίστα για το απαραίτητο φούσκωμα της πομφόλυγας, μπας και καταφέρει να επισκιάσει την ατολμία που βάφτισε ενίσχυση της ήδη… επιτυχημένης κυβέρνησης.