Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Η Βια


ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ

Ξεκάθαρη επίθεση στην κυβέρνηση- για την οποία είπε ότι στηρίζεται σε ξένα δεκανίκια- εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του που άνοιξε την αυλαία των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. «Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει τις εκλογές, αλλά δεν θα τα καταφέρει» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας παράλληλα τους συμβούλους του πρωθυπουργού ότι επιδίδονται σε προσπάθεια συκοφάντισης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για προσπάθεια ελέγχου της Ελλάδας από ξένα κέντρα και συμφέροντα. “Η κυβέρνηση- δίκην εργολάβου- πρέπει να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο στο οποίο την στηρίζουν η διεθνής τοκογλυφία και εσωτερική κερδοσκοπία. Πρέπει να περιμένουμε το χειρότερο και να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και δημοκρατική εμμονή” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ανατροπή έχει αρχίσει και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του, προβλέποντας παράλληλα σαρωτικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και τους συσχετισμούς.