Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στρατηγική Μάο Τσετούνγκ από τον Σαμαρά

Στα βήματα του Μάο καλείται να βαδίσει ο Αντώνης Σαμαράς, για να μπορέσει να αλώσει πολιτικά την Αθήνα, που συνεχίζει να δίνει δημοσκοπικά μεγάλο προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ"! ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΜΠΕΝΙ" ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ

Δριμεία επίθεση στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο με αφορμή σημερινό δημοσίευμα (εδώ) εξαπέλυσε πριν από λίγο με γραπτή ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάνει λόγο για "βάναυσα ανακριβές και προβοκατόρικο δημοσίευμα". Αναλυτικά η ανακοίνωση : "σημερινό δημοσίευμα του κ. Γ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το οποίο δήθεν...

Στο παρά πέντε αποσοβήθηκε µια (νέα) κρίση στις σχέσεις Παπανδρέου - Βενιζέλου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τρίτη βράδυ. Το άτυπο Υπουργικό Συµβούλιο µόλις είχε τελειώσει και οι υπουργοί έφευγαν ένας ένας µε κατεύθυνση προς τη Βουλή, για να λάβουν µέρος στην ονοµαστική ψηφοφορία για το αποθεµατικό των τραπεζών.

Θύελλα αντιδράσεων για το κλείσιμο τριών τμημάτων ΤΕΙ

Λουκέτο σε δύο τμήματα στην Ηγουμενίτσα και σε ένα στην Άρτα
Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να βάλλει ουσιαστικά λουκέτο σε τρία τμήματα του ΤΕΙ Ηπείρου, χωρίς καμία αιτιολογία και κυρίως χωρίς κανέναν σχεδιασμό.

«Δεν φοβάμαι για τη ζωή μου» - Ασάνζ, Wikileaks

Συνέντευξη του Mr. Wikileaks
Έπειτα από αποκάλυψη χιλιάδων απόρρητων εγγράφων που εκθέτουν από τις μεθοδεύσεις της διπλωματικής τακτικής των ΗΠΑ έως στοιχεία από τις ανακρίσεις των κρατούμενων στο Γκουαντάναμο και την ύπαρξη χιλιάδων αμάχων νεκρών στους πολέμους κατά της τρομοκρατίας στο Αφγανιστάν και κατά των όπλων μαζικής καταστροφής στο Ιράκ, ο Τζούλιαν Ασάνζ δεν φοβάται για τη ζωή του.

ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ 1,3 ΔΙΣ. ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

Στο καλάθι των αχρήστων καταλήγουν κάθε χρόνο 1,3 δισεκατομμύρια μετρικοί τόνοι τροφίμων, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο της ετήσιας παγκόσμιας παραγωγής, την ώρα που 925 εκατ. άνθρωποι λιμοκτονούν και ο υποσιτισμός αποτελεί την βασική αιτία θανάτου για τουλάχιστον 5,5 εκατ. παιδιά που πεθαίνουν ετησίως, σύμφωνα με...