Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Αδιανόητη δήλωση Γεωργιάδη: Αν έγινε έκρηξη παράνομου υλικού στα Τέμπη, τότε είναι καλό για την κυβέρνηση

 
Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Άδωνις Γεωργιάδης που θεωρεί καλό για την κυβέρνηση το ενδεχόμενο να έγινε η έκρηξη εξαιτίας παράνομου φορτίου

Ενόσω η κοινωνία ζητά να χυθεί άπλετο φως στο έγκλημα των Τεμπών απαιτώντας την αλήθεια για το τσιμέντωμα στον τόπο της τραγωδίας που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος του δυστυχήματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης με νέο παραλήρημα προκαλεί οργή με τις δηλώσεις τους.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας αφού μίλησε για θεωρίες συνωμοσίας, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ όταν αν το δυστύχημα «προεκλήθη λόγω έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την Κυβέρνηση ή γιατί θα σήμαινε ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717»!

Χαρακτηρίζοντας θεωρία συνωμοσίας τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τα παράνομα εύφλεκτα υλικά και τις χημικές ενώσεις που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες και διαπίστωσαν ότι οι νεκροί θα ήταν λιγότεροι αν δεν είχε σημειωθεί η έκρηξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης πουλάει τρέλα, λέγοντας ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ευθύνονται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ούτε η ανυπαρξία συστημάτων ασφαλείας.