Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Η άποψή μας / Η Δεξιά του Κυρίου σε νέες περιπέτειες

 
Ογάμος και η τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη ΝΔ και αναδεικνύει την υποκρισία σε βαθμό γελοιότητας που χαρακτηρίζει κυρίως τη δεξιά της πτέρυγα.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνεπής στις αρχές του, δηλώνει ότι θα καταψηφίσει, απαξιώνοντας ως στάση την αποχή, την οποία υποδεικνύει στους διαφωνούντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά σκληροπυρηνικοί σαμαρικοί όπως ο υφ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος εμφανίζονται να έχουν πειστεί από τον πρωθυπουργό και άλλοι όπως η υφ. Μετανάστευσης Σ. Βούλτεψη κρύβονται.
Τι να πει κανείς για τον προερχόμενο από τον ΛΑΟΣ Αδωνι Γεωργιάδη που ανήκει στην ομάδα κρούσης για την προώθηση του νομοσχεδίου και ανέλαβε την αποστολή να πείσει (μαζί με τον Α. Σκέρτσο και τον Κ. Χατζηδάκη) τους βουλευτές που έχουν αντιρρήσεις…

΄Η για τον υπ. Επικρατείας Μ. Βορίδη που έχει εκφράσει τη διαφωνία του αλλά ακόμη δεν προαναγγέλλει την παραίτησή του από την κυβέρνηση, περιμένοντας ποιος ξέρει τι. Και μάλιστα ούτε καν σχολίασε την άποψη του Δ. Καιρίδη ότι πρέπει να φύγει από το υπουργείο του όποιος δεν το υπερψηφίσει.

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση της υφ. Οικογένειας και Κοιν. Συνοχής Μαρίας Κεφάλα που έχει στο βιογραφικό της την αναμονή ωρών για να προσκυνήσει την Αγία Ζώνη αλλά φέρεται να παραμένει αμφίθυμη γιατί στη ζυγαριά από τη μια μπαίνουν οι αρχές και από την άλλη η εξουσία. Ομως ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι η επιλογή της από τον πρωθυπουργό για τη θέση της υφυπουργού ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων – χωρίς καμία διάθεση χιούμορ και κανέναν δισταγμό!

Η επικείμενη νομοθέτηση του γάμου και της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι αποκαλυπτική της συλλογικής κουλτούρας που κυριαρχεί στη ΝΔ. Τους τραβάει από το μανίκι είτε ο ιερέας είτε ο αρχηγός – ενίοτε και οι δύο μαζί με αποτέλεσμα να χάνουν την ισορροπία τους.

https://tvxs.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου