Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αποχωρεί από τη συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο ο ΛΑ.Ο.Σ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχωρεί από τη συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο ο ΛΑ.Ο.Σ.Μας πήραν στο ψιλό!!  Γ.Ζ.
Ο Καρατζαφέρης μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο

Ο ΛΑ.Ο.Σ., σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή, παρότι ο Πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ακόμη καταλήξει στην απόφαση.



Σύμφωνα με πηγές, ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι αρνητικός στο Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, όχι εξαιτίας του περιεχομένου του, όπως αλλά εξαιτίας των προσώπων που μετέχουν στην κυβέρνηση και θα κληθούν να υλοποιήσουν τις προβλέψεις του προγράμματος.

«Για εμάς η αρνητική ψήφος στο Μεσοπρόθεσμο δεν είναι όχι στο πρόγραμμα αυτό καθεαυτό, αλλά εκφράζει την άρνησή μας προς τα πρόσωπα που θα διαχειριστούν αυτό το πρόγραμμα», αναφέρουν πηγές κοντινές στο Πρόεδρο, ο οποίος πιστεύει ότι οι υπουργοί που βρίσκονται σήμερα στα υπουργεία, τα οποία είναι επιφορτισμένα με την υλοποίηση του προγράμματος, δεν θεωρούνται ικανοί να φέρουν σε πέρας τη δουλειά.

Αναφορικά με την πρόταση του πρωθυπουργού να συζητήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς τους εφαρμοστικούς νόμους και τις ρυθμίσεις που θα εξειδικεύσουν τα μέτρα, ο ΛΑ.Ο.Σ. τα θεωρεί εκβιαστικά.

Στην περίπτωση που κληθεί από τον κ. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καρατζαφέρης θα πάει, αλλά δεν πρόκειται να συναινέσει, και θα επιμείνει στην ανάγκη αλλαγής του κυβερνητικού σχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου