Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Απίστευτο ξεμπρόστιασμα των εξαγγελιών Σαμαρά δια χειρός... ΣΥΡΙΖΑ!

Για ακόμα μία φορά η μνημονιακή συγκυβέρνηση ξεφτιλίστηκε, καθώς αποδείχθηκε πως όλα όσα προαναγγέλονται είναι λόγια του αέρα, γραμμένα στο πόδι και όχι σοβαρές εξαγγελίες.
Πριν από λίγους μήνες ήταν οι εξαγγελίες της ΝΕΡΙΤ. Ακούγαμε πέρι νέου φορέα που θα «απλώνεται» σε όλα τα μέσα και στο διαδίκτυο, ακούγαμε για νέα εποχή, ακούγαμε, ακούγαμε, ακούγαμε.
Αιφνιδιαστικά το arouraios.gr κατοχύρωσε μέσα σε ένα βράδυ το domain name nerit.gr (το οποίο τελικά μεταβίβασε ΣΤΟ ΧΩΝΙ) αποδεικνύοντας ότι ακούγαμε λόγια του αέρα, ξεμπροστιάζοντας όλες τις εξαγγελίες της μνημονιακής κυβέρνησης που δεν κατάλαβε από πού της ήρθε.

Τελικά το domain name που είχε κατοχυρωθεί καθ όλα νόμιμα, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ, κατέληξε με απόφαση της ΕΕΤΤ, στα χέρια της μνημονιακής κυβέρνησης. ΤΟ ΧΩΝΙ έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εντελώς παράτυπης αυτής απόφασης και είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί με αποτέλεσμα το domain nerit.gr να καταλήξει στα χέρια μας.

Κάτι ανάλογο έγινε και χθες βράδυ. Πολλές φορές ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για Νέα Ελλάδα με αποκορύφωμα προχθές με την πρότασή του για την αναθεώρηση του Συντάγματος όπου προέταξε "το αύριο της Νέας Ελλάδας". Αποδείχθηκε και πάλι ότι τίποτα δεν είναι έτοιμο και ακούμε ψέματα και εξαγγελίες του αέρα.
Χθες βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά κατοχύρωσε το neaellada.gr, έβαλε αντίστροφη μέτρηση για την κυριακάτικη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα, μαζί με ένα προεκλογικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ και το απαραίτητο... πικάρισμα «Προσπερνάμε από Αριστερά»

Επειδή όμως η θρασύτητα δεν έχει όρια, αντί στη ΝΔ να... βάλουν την ουρά στα σκέλια από το ξεμπρόστιασμα, επιτέθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ! «Στην απόλυτη πολιτική του γύμνια ο κ. Τσίπρας, δεν διστάζει να υποκλέψει το κεντρικό πολιτικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας για τη Νέα Ελλάδα» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Αννα Ασημακοπούλου. «Εκείνο που δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας, είναι ότι στην πολιτική δεν αρκούν κλεμμένα συνθήματα, αλλά φρέσκιες ιδέες. Και μόνο φρέσκιες ιδέες δεν έχει ο κ. Τσίπρας, ο εκφραστής της πιο παλιάς Ελλάδας, που μας έφτασε στην κρίση. Γελάει ο κόσμος μαζί του...» κατέληξε η κ. Ασημακοπούλου.

Το ποιος γελάει με ποιον το αφήνουμε να το συμπεράνετε εσείς...
 http://www.toxwni.gr/ellada/item/17481-apistefto-ksemprostiasma-ton-eksaggelion-samara-dia-xeiros-syriza
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου