Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Ισοπεδώνουν τη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολύζου για την Αλ Σάλεχ

Συνεχίζεται η προκλητική στάση της διεύθυνσης του τηλεοπτικού σταθμού της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης απέναντι στην δημοσιογράφο Κατερίνας Πολύζου.

Η δημοσιογράφος την προηγούμενη εβδομάδα είχε καλεσμένη την εκπομπή της την υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελίας, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ .

Η κ. Αλ Σάλεχ θύμωσε καθώς η δημοσιογράφος την ρώτησε για την θέση του Βαγγέλη Βενιζέλου σε σχέση με τον βομβαρδισμό στη Συρία αλλά και για την υπόθεση της Ουκρανίας.

Αμέσως μετά την επεισοδιακή συνέντευξη ο διευθυντής του καναλιού ενημέρωσε της Κατερίνα Πολύζου ότι «κόβεται» η εκπομπή της.

Να σημειωθεί ότι ο διευθυντής του καναλιού Γιώργος Παπακωνσταντής είναι επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά.

Εν τω μεταξύ όπως καταγγέλλει η Κατερίνα Πολύζου στο koutipandroras.gr σήμερα ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να μπει ούτε στο διαχειριστικό λογαριασμό του site του καναλιού, στο οποίο παρά την διακοπή της εκπομπής της, εκείνη από το σπίτι της συνέχιζε να ανεβάζει ειδήσεις στην ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρει σε επιστολή της προς τον πρόεδρο το καναλιού «σήμερα το πρωί, ανακάλυψα ότι ο κωδικός που μου επέτρεπε να μπω στη σελίδα διαχείρισης –μαζί με όλους τους συναδέλφους και εσάς προσωπικά- έχει καταργηθεί.

Μάλιστα, διαπίστωσα ότι κάποιο… ‘αόρατο μαγικό χέρι’, εξαφάνισε από τα στατιστικά χρηστών το όνομά μου αλλά και τον αριθμό των ειδήσεων που έχω ανεβάσει στο νέο site».

Διαβάστε όλη την επιστολή της δημοσιογράφου Κατερίνας Πολύζου

«Αξιότιμε κ. Δ/ντά

Αμέσως μετά την αιφνιδιαστική απομάκρυνσή μου από την πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή «Νέα το Πρωί», αλλά και την εντολή σας να ακυρώσω όλες τις προγραμματισμένες προεκλογικές μαγνητοσκοπήσεις, συμφωνήσατε να εργαστώ το σενάριο και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ της ΔΕΥΑΧ, για το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια, το ποσό αμοιβής.

Παράλληλα, από το σπίτι μου, συνέχισα να ανεβάζω ειδήσεις μέχρι και χθες.

Σήμερα το πρωί, ανακάλυψα ότι ο κωδικός που μου επέτρεπε να μπω στη σελίδα διαχείρισης –μαζί με όλους τους συναδέλφους και εσάς προσωπικά- έχει καταργηθεί (!).

Μάλιστα, διαπίστωσα ότι κάποιο… «αόρατο μαγικό χέρι», εξαφάνισε από τα στατιστικά χρηστών το όνομά μου αλλά και τον αριθμό των ειδήσεων που έχω ανεβάσει στο νέο site.

Η δουλειά μου που αποτυπώνεται στην ηλεκτρονική μορφή της διαχείρισης της σελίδας, «εξαφανίστηκε». Γεγονός είναι ότι ήμουν η πρώτη σε ανάρτηση ειδήσεων –περισσότερες από 13.000 ειδήσεις-.

Αυτό δεν έχει συμβεί για κανένα συνεργάτη…. Ακόμα και για τους ανενεργούς.

Επικοινώνησα με τους τρεις υπεύθυνους τεχνικούς διαχείρισης της σελίδας:

Αρχικά με τους κ. Νίκο Τσιβουράκη και Βαγγέλη Γιακουμάκη και στη συνέχεια με τον κ. Πέτρο Στεφανάκη στο Ρέθυμνο. ΚΑΝΕΙΣ από τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ δεν είχε ιδέα.

Στη συνέχεια, πληροφορήθηκα από τον συνάδελφό μου κ. Γιαίτση, ότι του ανακοινώσατε με γραπτή επιστολή σας, ότι αναλαμβάνει υπεύθυνος ίντερνετ λόγω της απουσίας μου.

Σε εμένα δεν έχετε κοινοποιήσει τίποτα.

Δεδομένου ότι:

1. Προφανώς χρησιμοποιήσατε άνθρωπο με γνώσεις υπολογιστών ΕΚΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, προκειμένου να καταργήσετε τη δυνατότητα ανάρτησης ειδήσεων στη σελίδα της Νέας Τηλεόρασης, μιας σελίδας που εγώ πρότεινα τη λειτουργία της και που ενημερώνω Χριστούγεννα, Πάσχα, αργίες, Σαββατοκύριακα και στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

2. Όχι μόνο αυθαίρετα καταργήσατε την πρόσβασή μου, αλλά και επιχειρείτε να ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ τη μέχρι σήμερα δουλειά μου για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε και που δεν είναι συμβατοί με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση αλλά και δική σας αρμοδιότητα

Περιμένω την γραπτή σας απάντηση, καθώς και τα καθήκοντα που εσείς επιθυμείτε να έχω, εκτός από την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ το οποίο θα αποφέρει σοβαρό έσοδο για τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Κατερίνα Πολύζου

Δημοσιογράφος
 
 
 http://www.koutipandoras.gr/article/114222/isopedonoyn-ti-dimosiografo-katerina-polyzoy-gia-tin-al-saleh
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου