Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Φρ. Ραγκούσης: «Δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσει τους όρους αδείας ο Ρωμανός»

«Δεσμευόμαστε ηθικά και νομικά, όταν θα πάρει την άδειά του ο Νίκος Ρωμανός θα την ασκήσει κατά τρόπο νόμιμο και θα τηρήσει τους όρους αδείας». Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης στον Αρειο Πάγο.
«Πιστεύουμε ότι μέσα από τη νομιμότητα και τη διαφάνεια μπορούμε να περιμένουμε μια λύση ευνοϊκή και άμεση. Να πάρει την άδειά του, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως τη σκεπτόταν, όταν έδινε εξετάσεις» είπε ο κ. Ραγκούσης. 
Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Έφτασε στο σημείο να γίνει μεταγωγή από τον Αυλώνα στον Κορυδαλλό. Γιατί έγινε αυτό, αν δεν ήταν να παρακολουθήσει μαθήματα;».
«Έχω την ηθική δέσμευση, σαν δικηγόρος, και μπορώ να το πω δημόσια. Αν θέλουν, και νομικά. Ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι για να σπουδάσει και όχι για να αποδράσει». 
Για το βραχιολάκι είπε ότι το αποδέχεται, όπως και κάθε τι άλλο που υλοποιείται. «Δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και είναι και το βραχιολάκι αποδεκτό από τον κ. Ρωμανό. Βεβαίως (τώρα επιμένει στην απεργία δίψας).»http://left.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου