Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Όλγα Γιάννη: Όχι, δε φεύγω. Μένω και αγωνίζομαι!


Δεκάδες χιλιάδες νέοι επιστήμονες και ειδικοί εγκαταλείπουν μαζικά τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα για να βρουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Η κρίση, η ανεργία, ο φόβος για μια ζωή δίχως μέλλον, διώχνει από τη χώρα τα παιδιά της..
Κι είναι φορές που αναρωτιέμαι: «τι κάνω σ’αυτή τη Χώρα, γιατί κάθομαι, γιατί δε φεύγω, δε δραπετεύω από τα ζόρια της, απ’τους αργούς ρυθμούς της, το έλλειμμα και το χρέος της. Γιατί επιμένω να’μαι εδώ, να προσπαθώ, να ανταγωνίζομαι αυτούς που χρόνια την πληγώνουν και την προσβάλλουν;
Μένω για να αγωνιστώ και να παλέψω!!!
Γιατί εδώ μπορώ να χτίσω το καλύτερο. Εδώ λοιπόν, γιατί αρνούμαι να εγκαταλείψω, και στα χέρια άλλων να αφήσω τη Χώρα μου. Εδώ, στην Ελλάδα, τώρα, στα δύσκολα. Όχι απλά, δε φεύγω. Μένω. Μένω και αγωνίζομαι. (Ολγα Γιάννη:  https://www.facebook.com/olga.janni

Μια νεανική ανάσα πνοής που υποστηρίζει με πάθος το πολιτικό μήνυμα («Το χαμόγελο θα ξανάρθει») του κινήματος που ακολουθεί. Με σπουδές στην ιατρική και τη νοσηλευτική, η νεαρή Θεσσαλονικιά είναι παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής και υπεύθυνη εμπορικού τμήματος σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Με όπλο το δυναμισμό και την εργατικότητα που τη διακρίνουν η Όλγα  επιχειρεί να κάνει "μπάσιμο" στο δύσκολο χώρο του πολιτικού στίβου, προσδίδοντας τη φρεσκάδα και την ενέργεια που απαιτούνται για ένα καλύτερο αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου