Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ: Μην αφήσεις τους παπαγάλους και το φόβο να σε κερδίσουν μέσα σε 5 μέρες !

Αγαπητέ Έλληνα συμπολίτη.
Οι πολιτικές δυνάμεις που σε βομβαρδίζουν με καταστροφολογία και προσπαθούν να εκβιάσουν το ΝΑΙ σου είναι οι ίδιοι που εδώ και 30 χρόνια σε καταλήστευαν και έφεραν στη χώρα αυτή την κατάσταση. Οι πολιτικές δυνάμεις που σου ζητούν το ΝΑΙ είναι αυτές που παρά τα δεινά που σου προξένησαν τόσα χρόνια τις εμπιστεύτηκες να σε σώσουν στα 5 χρόνια του μνημονίου και στο ξεπλήρωσαν με την καταστροφή της οικονομίας, την διάλυση του κοινωνικού ιστού , την άνευ προηγουμένου μετανάστευση , τις πολλές χιλιάδες αυτοκτονίες συμπολιτών σου που δεν άντεξαν το βάρος που τους φόρτωσαν αντιμετωπίζοντας τα πάντα σαν αριθμούς.

Αγαπητέ Έλληνα συμπολίτη.
Τα ΜΜΕ που σε βομβαρδίζουν με καταστροφολογία και προσπαθούν να εκβιάσουν το ΝΑΙ σου είναι τα ίδια που εδώ και 25 χρόνια απολάμβαναν την οικονομική ασυλία μη πληρώνοντας τα δάνεια που έπαιρναν από τις τράπεζες με την στήριξη των διεφθαρμένων κυβερνήσεων και καταπατώντας χωρίς κανένα κόστος τις δημόσιες συχνότητες της χώρας , Με αντάλλαγμα την αμέριστη στήριξη στην εκάστοτε κυβέρνηση και την δημιουργία κλήματος προπαγάνδας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.
Τα ΜΜΕ που σε βομβαρδίζουν με καταστροφολογία και προσπαθούν να εκβιάσουν το ΝΑΙ σου είναι τα ίδια που εδώ και 5 χρόνια σε βομβαρδίζουν με φόβο και προσπαθούν να σε πείσουν οτι δεν υπάρχει άλλη λύση απο την εξοντωτική λιτότητα και την καταστροφή της χώρας σου και της γενιάς σου στο βωμό των τοκογλύφων. Αυτά που οι παρουσιαστές τους, μάθαμε πρόσφατα οτι πήραν σεμινάρια απο το ΔΝΤ στην Αμερική για να μάθουν πως θα εξαπατήσουν τον Ελληνα πολίτη και να παρουσιάσουν ως ευεργετικό έργο την καταστροφή της χώρας και την θυσία ενός έθνους για χάρη των αριθμών και των πολιτικών θρόνων των εργοδοτών τους.

Αγαπητέ Έλληνα συμπολίτη.
Οι αντιπρόσωποι θεσμών και εταίρων που προσπαθούν να εκβιάσουν το ΝΑΙ σου είναι αυτοί που τόσα χρόνια ζητούν ανάλγητα την καταπάτηση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος στη χώρας μας στέλνοντας στην απελπισία έναν ολόκληρο λαό επιμένοντας επιδεικτικά σε ένα πρόγραμμα που ακόμα και οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί οτι είναι λανθασμένο. Οι αντιπρόσωποι θεσμών και εταίρων που προσπαθούν να εκβιάσουν το ΝΑΙ σου είναι οι ίδιοι που δωροδοκούσαν τόσα χρόνια τους δικούς μας πολιτικούς και εκβίαζαν--εξαγόραζαν τις υπογραφές τους στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Οι ίδιοι που δίνουν ναζιστικά τελεσίγραφα σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις και εκβιάζουν με κάθε δυνατό μέσο που διαθέτουν αυτές τις μέρες δημιουργώντας το χειρότερο κλήμα που μπορούν ώστε να μπερδέψουν την κοινωνία και να καταφέρουν να πάρουν τη θετική μας ψήφο.
Αυτοί οι 3 άξονες λοιπόν προσπαθούν με άρρηκτη συνεργασία μεταξύ τους να φοβίσουν τον λαό και να τον κάνουν υπνωτισμένα να ψηφίσει ΝΑΙ και να νομιμοποιησει με την θέληση του όλα για όσα κατηγορεί τους πολίτικους οτι του έκαναν τόσα χρόνια. Αυτοί οι 3 άξονες με παρανοϊκές δηλώσεις έρχονται σε αντίθεση με τις αναλύσεις των μεγαλύτερων νομπελιστών οικονομολόγων και των μεγάλων ειδησιογραφικών πρακτορείων ανά τον κόσμο που παραδέχονται τον άκρως επικίνδυνο και αντιδημοκρατικό τρόπο που αντιμετωπίζεται το ελληνικό ζήτημα. Ολος ο κόσμος κατακρίνει τον πρόεδρο της Κομισιόν για ανακρίβειες μέχρι και ψευδείς δηλώσεις σχετικά με το ελληνικό ζήτημα πέραν φυσικά των ελληνικών ΜΜΕ που ελέγχονται απο το παραπάνω τρίπτυχο. Ψυχραιμία λοιπόν Ελληνα συμπολίτη . Εδώ και χρόνια έχεις καταφέρει να σχηματίσεις την άποψη σου για την στραγκαλιστική λιτότητα που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα παρά μονο πόνο και καταστροφή. Μην αφήσεις τους παπαγάλους και το φόβο να σε κερδίσουν μέσα σε 5 μέρες ! 





ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου