Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Π. Καμμένος: «Εκπρόσωπος του Σταύρου Ψυχάρη ο Παντελής Καψής»

Ο Πάνος Καμμένος
“ «Στα άλλα ψηφοδέλτια υπάρχει για πρώτη φορά η ηχηρή εκπροσώπηση της διαπλοκής. Στη ΝΔ εκπροσωπούνται εργολάβοι, και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής» ”

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε "κεραυνούς" κατά της κυβέρνησης αλλά και του πρώην υπουργού και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Ελιάς Παντελή Καψή.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε τις εξής δηλώσεις: «Στα άλλα ψηφοδέλτια υπάρχει για πρώτη φορά η ηχηρή εκπροσώπηση της διαπλοκής. Στη ΝΔ εκπροσωπούνται εργολάβοι, και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «δεν είμαστε κίνημα που δημιούργησαν οι μιντιάρχες. Σύμμαχός μας ο ελληνικός λαός που πρέπει να ακούσει τη φωνή μας αλλά πρέπει και εμείς να ακούσουμε τους πολίτες».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε ότι το κόμμα του λέει «όχι» σε μια Ευρώπη υπό την επικυριαρχία της Γερμανίας, και τάσσεται υπέρ «της Ευρώπης στην οποία ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θέλουμε την Ευρώπη που δεν προσκυνά τους τραπεζίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου