Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Καμμένος: Εμείς δεν ανήκουμε στην κεντροδεξιά

 «Καλούμε τους πολίτες, ανεξάρτητα από το χώρο που βρίσκονταν μέχρι χθες, να έρθουν κοντά μας, στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δεν είμαστε δεκανίκι κανενός, αν και κάποιοι νόμισαν ότι θα μας κάνουν δεκανίκι της κυβέρνησης, ένα κεντροδεξιό δεκανίκι, όπως είναι η ΔΗΜΑΡ», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Αγρίνιο .

«Εμείς δεν ανήκουμε στην κεντροδεξιά», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «στους Ανεξάρτητους Έλληνες χωρούν μέσα τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που εξορίστηκαν στη Μακρόνησο, στη Γυάρο και στην Ικαρία, καθώς και τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων που τους φύλαγαν».

Στην συνέχεια ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου. «Η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς βάζουν σαν ασπίδα προστασίας τους Νεοδημοκράτες, για να προστατεύσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, από το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τον Γιώργο Παπανδρέου από το σκάνδαλο που έβαλε την Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης και στα μνημόνια, με παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της χώρας», ανέφερε.

«Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου», συμπλήρωσε. «Οι εναπομείναντες στο ΠΑΣΟΚ, άνθρωποι που πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ, τους χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος σαν ασπίδα προστασίας συμβούλου του πρωθυπουργού, από τη λίστα Λαγκάρντ», ανέφερε επίσης.

Σε ό, τι αφορά τις ευρωεκλογές, επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΛ «πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών - κρατών και είμαστε αντίθετοι στην Ευρώπη των τραπεζών.» Επίσης πρόσθεσε ότι «η ενοποίηση των τραπεζών στην Ευρώπη και η πολιτική ένωση, οδηγούν στη γερμανική επικυριαρχία και στην οικονομική εξουσία, που παραδίδεται ουσιαστικά στους Γερμανούς επικυρίαρχους και στους τραπεζίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου