Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: Κοντά στους ετεροδημότες της Αθήνας βρέθηκε ο επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, Βαγγέλης Τσούκας

Φωτογραφία από http://varetada.blogspot.gr
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοντά στους ετεροδημότες τής Αθήνας βρέθηκε απόψε ο επικεφαλής τής Κίνησης Ενεργών Πολιτών, Βαγγέλης Τσούκας. Στο κατάμεστο, από τη μαζική προσέλευση των συμπατριωτών μας, Πνευματικό Κέντρο τού Δήμου Ζωγράφου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας επέτυχε με την αμεσότητά του να επικοινωνήσει προς τους παρευρισκομένους τις ριζοσπαστικές θέσεις τού συνδυασμού για την οικοδόμηση ενός νέου δήμου ανάπτυξης. Ενός δήμου με επίκεντρο τον πολίτη, και με μακρόπνοο σχεδιασμό σε θέματα υποδομών, κοινωνικών υπηρεσιών, τουρισμού, ποιότητας ζωής. Είναι επιτακτική, λοιπόν, ανάγκη, όπως τόνισε, η αλλαγή σελίδας στον δήμο, ύστερα από δώδεκα χρόνια αποτυχημένης διοίκησής του.
Σε έντονα, μάλιστα, καταγγελτικό ύφος, αναφέρθηκε στα δόλια μέσα που μετέρχονται όσοι θεωρούν τη θέση τού δημάρχου σαν προσωπικό τους φέουδο. Οι οποίοι, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο προκειμένου να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για απόλυτη εξουσία, λειτουργούν σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών. Ένα τέτοιο πλέγμα ηγεμονισμού έχει εγκατασταθεί στην Αμφιλοχία τα τελευταία χρόνια, γυρνώντας τη πίσω δεκαετίες: τότε που οι προεκλογικοί εκβιασμοί και απειλές των πολιτών ήταν κοινή πρακτική. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που παρουσίασε ο Βαγγέλης Τσούκας, για τα προεκλογικά έργα και ημέρες τής απερχόμενης δημοτικής αρχής, με εκδουλεύσεις και χαριστική διάθεση προς ημετέρους, τσιμεντοστρώσεις και χαλικοστρώσεις ιδιωτικών χώρων κ.ά., προκάλεσαν αίσθηση μεταξύ των ετεροδημοτών.

Παράλληλα, στηλίτευσε τη στάση τού κ. Πρεβεζιάνου, ο οποίος, ως επικεφαλής τής μείζονος αντιπολίτευσης, υπήρξε ανεκτικός απέναντι στα πεπραγμένα τού κ. Κοιμήση. Με αποτέλεσμα, ο δήμος να φθάσει στα σημερινά κακά χάλια, με μια παραπαίουσα επιχειρηματικότητα, χωρίς ίχνος τουριστικής δυναμικής, και, το σημαντικότερο, αποψιλωμένος από τις δημόσιες υπηρεσίες του (ΙΚΑ, ΟΤΕ, ΕΦΟΡΙΑ), και με ένα ΚΑΦΚΑ σε πλήρη απαξίωση.
Προς το τέλος της συνάντησης, και καταχειροκροτούμενος, ο Βαγγέλης Τσούκας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα της βούλησης των πολιτών θα εκπλήξει πολλούς. Εμείς, όπως είπε, θα είμαστε δυναμικά στον δεύτερο γύρο, με ορίζοντα την ανάληψη της δημαρχίας και την ανατροπή στον δήμο!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι συντοπίτες μας, βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ, κα Τριανταφύλλου, κ. Κουρουμπλής, κ. Βαρεμένος και κ. Στρατούλης. Απευθύνοντας χαιρετισμό, επαναβεβαίωσαν τη στήριξή τους στον Βαγγέλη Τσούκα, μίλησαν δε με τα καλύτερα λόγια για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου, και εξέφρασαν τη σιγουριά τους για την τελική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου