Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κακλαμάνης: "Να ερωτηθεί ο λαός"


kaklamanhsΘα πρέπει να γίνουν εκλογές ή δημοψήφισμα για να ερωτηθεί ο λαός, δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ "Πρωινή Ενημέρωση", ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, που μίλησε ακόμη για τα μέσα ενημέρωσης, το κίνημα των αγανακτισμένων, το πόθεν έσχες και τον Άκη Τσοχατζόπουλο.


Συγκεκριμένα, ο κ. Κακλαμάνης μίλησε για το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος, τονίζοντας οτι σε περίπτωση δημοψηφίσματος, πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά το ερώτημα που θα τεθεί, διότι όπως επισήμανε μπορεί να διχαστεί ο λαός.

Είπε ακόμη οτι όποιος κινεί τα κοινά να μην χαϊδεύει τ΄αυτιά. Αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης και μίλησε για μιντιακή ολιγαρχία 7-8 επιχειρηματιών ενώ τόνισε οτι πρέπει να σεβαστούμε όλοι το μέσο (ΕΡΤ). Τόνισε επίσης οτι με το σύστημα που επικρατεί εδώ και 22 χρόνια καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμά της και οι κυβερνήσεις συναλλάσσονται κα υποτάσσονται.

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε άνοιξη το κίνημα των αγανακτισμένων επισημαίνοντας οτι ο δημόσιος λόγος γινόταν στο στούντιο και τους καναπέδες. "Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι αυτοί που φωνάζουν" είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας οτι αυτοί που φταίνε και πρέπει να ντρέπονται είναι όσοι δίνουν την αφορμή ώστε ο κόσμος να γενικεύει.

Για το πόθεν έσχες ο κ. Κακλαμάνης είπε "ας γίνουν μια φορά οι Ελληνες κατάδότες για το κάλο, ενω για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου και την πρόταση για ποινική δίωξή του, ανέφερε: "Όχι απλώς με στεναχωρεί, μου φέρνει ντροπή διότι δεν θέλω να βγάλω καταδικαστική απόφαση πριν το δικαστήριο, αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν ενδείξεις και πρέπει αυτές οι υποθέσεις να πηγαίνουν πάντοτε στο φυσικό δικαστή".

πηγή: ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου