Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...


Σύντροφε Μπένι, μην  παρασυρθείς  από την ικανότητα σου στο λόγο.  Αν δεν υπάρχει ουσία άστο καλύτερα....... Ο λαός προσδοκά από σένα ουσιαστική παρέμβαση στο αντιλαϊκό "Μεσο- Ακροπρόθεσμο"  του Παπακωνσταντίνου. Το περιτύλιγμα δε τον ενδιαφέρει.... Πάρε σαν δεδομένο αυτό που είπε ο έτερος αντιπρόεδρος "μαζί τα φάγαμε" και βρες τρόπο "μαζί να τα πληρώσουμε" . Οχι όλα οι μισθωτοί  και συνταξιούχοι. Γ.Ζ.

 
Με τους επικεφαλής της τρόικας θα συναντηθεί αύριο το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Πολ Τόμσεν από το ΔΝΤ, ο Ματίας Μορς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο Κλάους Μαζούχ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έρχονται...
εκ νέου στην Αθήνα αυτή την φορά για να μιλήσουν με το νέο υπουργό Οικονομικών και να ανάψουν το «πράσινο φως» για τις αλλαγές που επέφερε το οικονομικό επιτελείο σε μέτρα τα οποία και θα συμπεριληφθούν στον εφαρμοστικό νόμο. Εξάλλου αύριο συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Οικονομικών να ενημερώνει τους βουλευτές για εφαμοστικό νόμο και Μεσοπρόθεσμο. Ο εφαρμοστικός νόμος πρόκειται να κατατεθεί στην Βουλή την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου