Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

To ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Λιάνης

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης από το ΠΑΣΟΚ με επιστολή του προς τον κ. Παπανδρέου και τον πρόεδρο της Βουλής.



Σε αναβρασμό βρίσκεται η κοινοβουλευτική ομάδα της ελληνικής κυβέρνησης αυτή τη στιγμή. Την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε με επιστολή του στον πρωθυπουργό ο βουλευτής, ο οποίος στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, που διενεμήθη πριν από λίγο, ο κ. Λιάνης επικαλείται λόγους συνείδησης και δηλώνει ότι δεν πιστεύει πλέον στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.

Στην επιστολή του ο κ. Λιάνης διευκρινίζει σε πολύ φορτισμένο ύφος τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Όλοι παραδέχονται πλέον ότι η οικονομική μας πολιτική ήταν λανθασμένη. Μένει να το παραδεχτούμε και εμείς και να ζητήσουμε συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Το '' όλα στο φώς'' δεν έγινε πράξη. Από τον κώδικα της κυβέρνησης απουσιάζει η έννοια ''συνείδηση''. Ταπεινώσαμε, πονέσαμε και αδικήσαμε τον ελληνικό λαό.

Για αυτό και οι Έλληνες τώρα μας ταπεινώνουν. Ζητώ συγνώμη από τους συμπατριώτες μου διότι τους στερήσαμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Για αυτούς τους λόγους λοιπόν ανεξαρτητοποιούμαι από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και ανακοινώνω ότι θα γυρίσω στην δημοσιογραφία για να βοηθήσω την Ελλάδα από εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου