Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

HΠΑ-Κυκλώνας Αϊρίν: Στους 14 ανέρχονται οι νεκροί


HΠΑ-Κυκλώνας Αϊρίν: Στους 44 ανέρχονται οι νεκροίΟ αριθμός των νεκρών από τον κυκλώνα Αϊρίν στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ ανήλθε στους 14, με δύο νέους θανάτους να καταγράφονται στο Νιου Τζέρσεϊ.
Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, διευκρίνισε σε συνέντευξη Τύπου πως μία γυναίκα πέθανε όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε χείμαρρο και πως ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του κατά τις επιχειρήσεις διάσωσης.


Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Βόρεια Καρολίνα, την πρώτη πολιτεία που έπληξε ο Αϊρίν, το πρωί του Σαββάτου. Ένας άνδρας σκοτώθηκε εκεί από πτώση ενός δέντρου, όπως και μία έφηβη 15 ετών, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα καθώς οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούσαν.

Μεταξύ των θυμάτων είναι επίσης ένα αγόρι 11 ετών που σκοτώθηκε από ένα δέντρο που έπεσε πάνω στο κτίριο στο οποίο βρισκόταν στη Βιρτζίνια (τρεις θάνατοι), μία γυναίκα στο Μέριλαντ (ένας θάνατος) έπειτα από την πτώση μιας καμινάδας και ένας άνδρας στο Κονέκτικατ (ένας θάνατος) από πυρκαγιά που προκλήθηκε από την καταιγίδα.

Το τελευταίο θύμα είναι ένας σέρφερ 55 ετών που πέθανε στη Φλόριντα (ένας θάνατος) όταν έπεσε με τη σανίδα του σε φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου