Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!! . Οι ΗΠΑ καλούν τη Λιβύη να ερευνήσει τις εκτελέσεις των μαχητών του Καντάφι

H υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ιχννος ντροπής? Οι παγκόσμιοι τρομοκράτες και βασανιστές να "ευαισθητοποιούνται" για αυτούς που τα όργανά τους βασάνισαν, ασέλγησαν, εκτέλεσαν. Για αυτούς που με εντολές τους  διέπραξαν και διαπράττουν εγλήματα κατά   ανθρωπότητας. Και είναι δυνατόν να μη βρίσκεται ηγέτης στον κόσμο να τους καταγγείλει. Και είναι δυνατόν τα ΜΜΕ να σιωπούν?. Τέτοιος ξεπεσμός της ανθρωπότητας δεν έχει καταγραφεί στην ιστορία.ΓΖ  μέχρι σήμερα. 


Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν σήμερα από τις λιβυκές αρχές να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να κάνουν σε βάθος έρευνες για τις πιθανολογούμενες εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες των πιστών στον Μουάμαρ Καντάφι μαχητών, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς που αναφέρονται σε τέτοια γεγονότα "εξαιρετικά ανησυχητικούς".
Το αμερικανικό ΥΠΕΞ ζήτησε επίσης από τη Λιβύη να σεβαστεί τα δικαιώματα των γυναικών, μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Μουστάφα Αμπντελ Τζαλίλ σχετικά με την εφαρμογή της Σαρία στη χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου