Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ομορφιά, δύναμη ψυχης


Η Aimée Mullins έχει χάσει και τα δύο της πόδια αλλα αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της ως αθλήτρια, μοντέλο και πρέσβειρα της μεγάλης εταιρίας καλλυντικών L'Oreal.Η Mullins έμαθε να ζει απο μικρή με την αναπηρία της. Όταν ήταν 1 έτους χρειάστηκε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό των δύο κατω άκρων καθώς είχε γεννηθεί χωρίς κόκαλα στις περόνες. Σήμερα είναι 35 χρόνων και είχε πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς του 1996 στην Ατλάντα, όπου έσπασε τρία παγκόσμια ρεκόρ.Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε το 1999 στις πασαρέλες του Alexander McQueen όπου περπάτησε με τεχνιτά πόδια περίτεχνα σκαλισμένα, κάνοντας όπως είναι φυσικό μεγάλη εντύπωση.


“Οι ιέρειες της L’ Oreal Paris είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Είναι μεγάλη μου τιμή το γεγονός ότι μπαίνω σε αυτή την οικογένεια. Το σύνθημα της εταιρείας, “Επειδή το αξίζω”, έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμένα”, δηλώνει.

H L'Oreal με την κίνηση αυτήν απέδειξε πως ομορφιά δεν ειναι μόνο η εξωτερική αλλα και η εσωτερικη και πως με δυατή ψυχή μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Ιδανικό παράδειγμα προς μίμηση, σε αντίθεση με τα μοντέλα της πασαρέλας του London Fashion Week τα οποία έπασχαν απο νευρική ανορεξία.
http://news.youropia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου