Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αγρίνιο: Δημοτικό συμβούλιο… υποψήφιων βουλευτών


Ούτε ένας ούτε δυο αλλά πέντε συνολικά δημοτικοί σύμβουλοι του Αγρινίου είναι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαΐου με τέσσερα διαφορετικά κόμματα

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, αφού δόθηκαν ευχές στα μέλη του συμβουλίου που κατέρχονται ως υποψήφιοι στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν τρεις υποψήφιοι και συγκεκριμένα η Αγγελική Ρούσση (ΠΑΣΟΚ- φωτο) , ο Δημήτρης Σταμάτης (Ανεξάρτητοι Έλληνες –φωτο) και ο Βασίλης Νικάκης (ΚΚΕ – φωτο).

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν δυο σύμβουλοι, προφανώς λόγω των υποχρεώσεών τους, που επίσης είναι υποψήφιοι βουλευτές , η Γ. Μπόκα (ΝΔ) και ο Δ. Δήμας (ΚΚΕ). Κατά κάποιο τρόπο σε αυτή την ομάδα μπορούμε να προσθέσουμε και τον Λάμπρο Κοτρολό που κι αυτός με την σειρά του δίνει τον αγώνα του για την στήριξη της υποψηφιότητας της συζύγου του Έλενας Μάντζιου - Κοτρολού με την ΝΔ.

Σε κάθε περίπτωση και για πρώτη φορά, όπως φαίνεται τα κόμματα άντλησαν αρκετούς υποψηφίους από την τοπική αυτοδιοίκηση. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κατά καιρούς και άλλοι υποψήφιοι βουλευτές έχουν ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση.