Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της εκτέλεσης 22χρονης

Οτι χειρότερο σε αυτό τον κόσμο προέρχεται από τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες, στο όνομα των οποίων διαπράττονται  τα μεγαλύτερα εγκλήματα Γ.Ζ. 

Οι αφγανικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τους ενόχους, Ταλιμπάν, όπως υποστηρίζουν, της εκτέλεσης με συνοπτικές διαδικασίες μιας γυναίκας ύποπτης για μοιχεία, το συγκλονιστικό βίντεο της οποίας προκάλεσε σοκ στη Δύση, έγινε σήμερα γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.
>> ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η διεθνής δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (ISAF) δήλωσε από την πλευρά της "έτοιμη να βοηθήσει τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας στην αναζήτηση των δραστών αυτής της πράξης μίσους", δήλωσε ο διοικητής της, ο αμερικανός στρατηγός Τζον Άλεν.

Σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι "διέταξε" τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας "να μην φεισθούν προσπαθειών" για να "συλλάβουν και να τιμωρήσουν τους ενόχους".
 εικόνες της εκτέλεσης με σφαίρες της 22χρονης Νατζίμπα, όπως την κατονόμασαν οι αρχές, έκαναν χθες Κυριακή τον γύρο του κόσμου.
Βλέπει κανείς σ' αυτές τη γυναίκα να ακούει στωικά την καταδίκη της σε θάνατο και στη συνέχεια ένας άνδρας, ο οποίος εμφανίζεται ως ο σύζυγός της, να την πυροβολεί 13 φορές, τις τέσσερις τελευταίες το άψυχο σώμα της.