Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Απόλυτη στήριξη στους ναυτεργάτες από την Αλέκα Παπαρήγα


Προσκλητήριο σε όλη την εργατική τάξη έτσι ώστε να δώσει τη μάχη και να δείξει την αλληλεγγύη της στους ναυτεργάτες, απηύθυνε η γ.γ. του ΚΚΕΑλέκα Παπαρήγα, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στην κυβέρνηση για το νέο νομοσχέδιο στην ναυτιλία.
«Την ίδια ώρα που τα αφεντικά της ελληνικής ναυτιλίας βρίσκονται στην πρώτη θέση παγκόσμια, στην Ελλάδα ετοιμάζεται ένα νομοσχέδιο που θα στείλει στην ανεργία τις τελευταίες χιλιάδες ναυτεργατών που απέμειναν ύστερα από μια σειρά άλλων μέτρων που πάρθηκαν με επίκεντρο την άρση του καμποτάζ» υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα.



«Την ίδια ώρα που η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να επιλύσει το πρόβλημα της επικοινωνίας με τα νησιά, ένα μεγάλο μέρος των νησιών μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και τον χειμώνα ακόμα και το καλοκαίρι, μια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κινούνται τα πλοία εκείνα που φέρνουν συνάλλαγμα στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Καλούμε τους εργάτες, τους υπαλλήλους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες μαζί με τους ναυτεργάτες να δώσουν μια μάχη η οποία έχει κρίσιμη σημασία και πάνω απ’ όλα να δείξουν την αλληλεγγύη τους, γιατί δίχως ταξική αλληλεγγύη τα μέτρα θα περάσουν μια ώρα αρχύτερα και θα είναι πολύ πιο άγρια» κατέληξε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου