Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!


Του Μόσχου Λαγκουβάρδου

Κάποιος έγινε τόσο βαρετός στη φυλακή, που όλοι, υπουργείο δικαιοσύνης, διεύθυνση, προσωπικό της φυλακής, φρουροί, οι πάντες τον βαρέθηκαν και ήθελαν να τον διώξουν.
Κατάστρωναν σχέδια επί σχεδίων για να επιτύχουν μια εύσχημη έξοδο από τη φυλακή, του χορηγούσαν άδειες για να μην επιστρέψει, οργάνωναν δραπετεύσεις επί χάρτου, να τον βοηθήσουν να δραπετεύσει, μέχρι που ξεχνούσαν δήθεν ανοιχτά τη φυλακή για να φύγει, αλλά αυτός δεν έφευγε με τίποτε. Ήταν ο άνθρωπος που έκανε με τον πιο έξυπνο τρόπο τις μεγαλύτερες βλακείες που μπορούσες να φανταστείς.
Ο κόσμος της φυλακής είχε απελπιστεί. Νόμιμος τρόπος να τον διώξουν δεν υπήρχε και τα σχέδια της απόδρασης βγήκαν όλα μάταια.
Αν σας θυμίζει κάτι η ιστορία αυτή, κρατήστε το για τον εαυτό σας. Για μας κάθε ομοιότητα δεν είναι ηθελημένη. Απόδειξη ότι το περιστατικό είναι αληθινό είναι η κινηματογραφική ταινία που γυρίστηκε με αυτό το θέμα, και που αξίζει να τη δείτε γιατί είναι μια κωμωδία που θα σας βοηθήσει να δείτε με ευχάριστο τρόπο την κωμωδία που ζούμε στην εποχή μας!
http://klassikoperiptosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου