Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ», ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για την κινητικότητα στη δημόσια διοίκηση αν αυτό κατατεθεί στη Βουλή με ξεχωριστά άρθρα άφησε την Τρίτη ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα επικριτικές απόψεις τόσο για τη λειτουργία της κυβέρνησης Σαμαρά όσο και για το ίδιο του το κόμμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε το μέτρο της κινητικότητας «βλακώδες»! «Βλακώδης η κινητικότητα αν επρόκειτο μόνο για κινητικότητα δεν αποφέρει κανένα οικονομικό κέρδος, πρόκειται όμως περί διαθεσιμότητας» τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος μάλιστα προσέθεσε: «Εχω την αίσθηση ότι δεν ερωτήθηκαν οι Μιχελάκης και Δένδιας».

«Λενε ότι όσοι είναι με ΑΣΕΠ δε θα φύγουν, τότε το 80% των δημοτικών αστυνομικών δεν θα φύγουν εφόσον είναι με ΑΣΕΠ, οι υπόλοιποι είναι 50αρηδες που μπήκαν όταν δε υπήρχε ΑΣΕΠ» σημείωσε ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος επιφυλάχθηκε για το αν θα ψηφίσει ή όχι το νομοσχέδιο.



«Το θέμα είναι αν θα έρθει το νομοσχέδιο με ένα άρθρο ή θα έρθει με ξεχωριστά άρθρα. Με ένα άρθρο θα το ψηφίσω, στην άλλη περίπτωση επιφυλάσσομαι μέχρι τέλους» σημείωσε.

Αίσθηση εξάλλου προκάλεσε και μια αποστροφή του λόγου του στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ καθώς άφησε αιχμές για τον Γιάννη Στουρνάρα αναφέροντας ότι «κρατάμε επιφύλαξη ότι ξέρει καλά τα του οίκου του»…

Πρόσφατα ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε αφήσει αιχμές για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο Συνέδριο της ΝΔ, αλλά και για τα όσα είχε πει σε αυτό ο Αντώνης Σαμαράς.

πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου