Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡ: ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


H απόφαση μετάταξης 4.000 δημοτικών αστυνομικών της ΕΛΑΣ «εξευτελίζει την έννοια της κινητικότητας», λέει η ΔΗΜΑΡ, διά στόματος του Δημήτρη Χατζησωκράτη.
Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και υπεύθυνος προγράμματος του κόμματος, σχολιάζοντας την πρόταση να μεταφερθούν στην ΕΛΑΣ οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας δήλωσε στο Μega: «Το εφεύρημα να μεταφερθούν από τους δήμους όλοι οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛΑΣ είναι εξευτελισμός της έννοιας της κινητικότητας. Κινητικότητα σημαίνει να μπορέσει να λειτουργήσει πραγματικά η δημόσια διοίκηση, να μπορέσει να φτιαχτεί η δημόσια διοίκηση με αξιολογήσεις και μετακινήσεις όπου υπάρχει ανάγκη».
«Δεν είναι δυνατόν, η κυβέρνηση υποτασσόμενη στις πιέσεις της Τρόικα για να της παραδοθούν 12.500 ονοματεπώνυμα μετακινούμενων, να χρησιμοποιήσει το ‘τρικ’ της μεταφοράς ολόκληρης της δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛΑΣ», συνέχισε.
Και τόνισε ότι οι επιπτώσεις από μια τέτοια ενέργεια θα είναι αρνητικές και για τη δημόσια διοίκηση και για τη λειτουργία και το έργο της αυτοδιοίκησης.
πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου