Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Οχι» στο νομοσχέδιο ψήφισε ο Βύρων Πολύδωρας – Από στιγμή σε στιγμή η διαγραφή του από τη ΝΔ

«Οχι» ψήφισε τελικά στο κυβερνητικό νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος από την Παρασκευή είχε εκφράσει σοβαρές αντιηρρήσεις για συγκεκριμένα άρθρα και είχε κάνει λόγο για δήμευση περιουσιών.

Οπως όλα δείχνουν ο κ. Πολύδωρας θα διαγραφεί άμεσα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
«Πρόκειται για δήμευση και το Σύνταγμα απαγορεύει τη γενική δήμευση» είχε δηλώσει ο Βύρωνας Πολύδωρας από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του επί του Ν/Σ του φόρου ακινήτων και φωνάζοντας προς την πλευρά του υπουργού Οικονομικών πρόσθεσε «Θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό; Και η ιστορία μου; Ο πολιτισμός μου;».

«Το νομοσχέδιο είναι δήμευση ακινήτων επί της ουσίας» είπε σε κάποια στιγμή στην ομιλία του ο κ. Πολύδωρας προσθέτοντας πως «αν θα με ρωτήσει η κυβέρνηση το από που θα βρεθούν τα χρήματα η απάντησή μου είναι από τους Καντάδες, τις off shore, τη λίστα Λαγκάρντ».

Το Μέγαρο Μαξίμου είχε διαμηνύσει ότι σε περίπτωση διαρροών θα υπάρξουν διαγραφές κάτι που σημαίνει ότι από στιγμή σε στιγμή ο κ. Πολύδωρας θα τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας , ενδεχομένως, και του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου