Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Λαφαζάνης: «Δεν εφαρμόζουμε ούτε το 70% του μνημονίου»

Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένων και των μετριοπαθών στελεχών της κυβέρνησης απέστειλε οΠαναγιώτης Λαφαζάνης μια ημέρα μετά την τοποθέτηση του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι το 70% του μνημονίου είναι αποδεκτό. Ο κύριος εκφραστής του Αριστερού Ρεύματος απάντησε σε όσους «κακόπιστους» ανησυχούν μήπως η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόσει το 60% ή το 70% του μνημονίου.
«Να τους διαβεβαιώσουμε ότι τα μνημόνια και η τρόικα τέλος» είπε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας. «Το ριζοσπαστικό μας πρόγραμμα θα το εφαρμόσουμε πλήρως και κατά γράμμα. Ας μην ελπίσουν κάποιοι ότι οι κυρίαρχοι κύκλοι της Ευρώπης θα μας φοβίσουν και θα μας εξαναγκάσουν σε οπισθοχώρηση» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε αμέσως μετά με κατηγορηματικό τρόπο «Το πρόγραμμα μας δεν διαιρείται, δεν τεμαχίζεται, δεν ματαιώνεται. Αν κάποιοι μας στείλουν εκβιαστικά διλήμματα θα καταλάβουν ότι έχουν επιλέξει λάθος λαό και λάθος κυβέρνηση».

Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο και όμηρος κανενός και προέβλεψε ότι, αν η Ευρωπαική Ένωση και η Ευρωζώνη συνεχίσουν την ίδια αδιέξοδη πολιτική, θα έχουν το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου