Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Το Ξεβράκωμα της Ευρώπης, των Συνόδων και των τάχα δημοκρατικών κυβερνήσεων

Για άλλη μία φορά, σε ένα ακόμα "κρίσιμο" Eurogroup, όπου τάχα οι δημοκρατικοί υπουργοί οικονομικών των 19 χωρών της Ευρωζώνης, θα αποφάσιζαν για να μας κάνουν την "χάρη" να μας δώσουν ένα τρίτο μνημόνιο, τσακίστηκε κάθε επίφαση της Δημοκρατίας! Και μιλάμε για δήθεν διαδικασίες, επειδή:

1. Ελληνική πρόταση δεν υπήρχε στο τραπέζι, απλά μία πρόταση των μετριοπαθών της ευρωζώνης που παρουσιάστηκε ως δική μας, αλλά πάλι οι σκληροί δήθεν την αντιμετωπίζουν απόψε ως ελληνική πρόταση!

2. Δήθεν η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε, είχαν δώσει προθεσμία, μέχρι σήμερα (για απόφαση και με προθεσμία κατάθεσης την περασμένη Πέμπτη), να παρουσιάσουμε μια "αξιόπιστη" πρόταση για να μείνουμε στην Ευρώπη, και παρά τον σκασμό με τα μέτρα που προτείναμε, ξαφνικά ο Σόϊμπλε σήμερα δεν θεωρούσε επαρκή τον χρόνο, και τα μέτρα βέβαια! Και βέβαια, σήμερα ήρθε με πρόταση Grexit (που την έχει παρουσιάσει σε κυβερνήσεις μας και παλιότερα), σε απόλυτη συνεννόηση με την Μέρκελ, και ας ψαχνόντουσαν τα Γερμανικά κόμματα, αφού αποκαλύφθηκε ότι όντως το έγγραφο υπήρχε..

3. Ξαφνικά σήμερα, οι ακροδεξιοί της Φιλανδίας δεν θέλουν να δώσουν δάνειο στην Ελλάδα....Δικαίωμα τους βέβαια, αλλά η συνεννόηση της Φιλανδικής ακροδεξιάς με τον Σόϊμπλε είναι ενδεικτική της "δημοκρατικής" Ευρώπης, που είχε ορκίσει βέβαια και νεοναζί στην Ουκρανία!

Και βέβαια, το πρόβλημα είναι η ελληνική Αριστερά κυβέρνηση, και δεν θέλουν να την βλέπουν ούτε από μακριά.....Αν ήταν η Χρυσή Αυγή στα πράγματα, θα ήταν καλύτερα για αυτούς!


Όλα τα παραπάνω, καθιστούν "αηδιαστική" πράξη, να μένεις ως χώρα σε οργανισμούς όπως ΕΕ, Ευρωζώνη....Είναι προσβλητικό για την αξιοπρέπεια του λαού μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου