Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Από το «πούλα φρίκη» στον ρατσιστικό κανιβαλισμό


Πάνω στο πτώμα ενός βρέφους έστησαν «χορό» η εγκληματική ανευθυνότητα των ειδικών που έδωσαν στο πιάτο το «πούλα φρίκη» σε ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία το σέρβιραν χωρίς κανένα πρόβλημα. Επόμενο ήταν να έρθει στον απάνθρωπο «χορό» και η πιο σκάρτη εκδοχή του ανθρώπινου είδους: Οι ρατσιστές και οι φασίστες. 

O πατέρας του βρέφους, φεύγοντας από τη ΓΑΔΑ, ευχαρίστησε εκείνους «που βοήθησαν να λάμψει η αλήθεια». «Δυστυχώς κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα (…) Καταλαβαίνω ότι λάθη γίνονται, όμως δεν έπρεπε κάποιοι να βιαστούν στην υπόθεση αυτή». Είπε ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση σε κανένα (διαβάστε σχετικά εδώ)

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν το «ξένο» «τέρας» που κακοποίησε σεξουαλικά το 11μηνών παιδί του. Το βρέφος από τη Συρία έχασε τη ζωή του και οι γονείς του βρέθηκαν «στο σκαμνί» της δημόσιας διαπόμπευσης, χωρίς να υπάρχει το τελικό αποτέλεσμα των σχετικών ερευνών. Είναι οι ίδιοι γονείς, από τη Συρία, που έπρεπε παράλληλα να αντιμετωπίσουν τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας του μωρού τους. 

Γιατί εξελίχθηκε αυτός ο ρατσιστικός κανιβαλισμός; Εκφράστηκε η άποψη περί σεξουαλικής κακοποίησης από έναν από τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή χτες. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, μιλώντας σε τηλεοπτικά ΜΜΕ (ΑΝΤ1, OPEN κ.α) υποστήριξε ότι πρώτη φορά είδε «τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία». Έκανε και πάλι λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης». Όλα αυτά ενώ αναμενόταν σήμερα η επίσημη έκθεση της νεκροτομής. 

Η μητέρα του βρέφους, σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου του Alpha, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το μωρό αντιμετώπιζε πρόβλημα και του έκανε συχνά κλύσμα. «Το μωρό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχο, δεν έτρωγε καθόλου και αποφάσισα να του κάνω κλύσμα. Δεν ήθελα να του κάνω κακό» ανέφερε.

Μέχρι τη δημοσίευση στοιχείων από την επίσημη έκθεση της νεκροτομής εξελίχθηκε ένας ρατσιστικός κανιβαλισμός, από τα σχόλια σε ΜΜΕ και το ξεσάλωμα ρατσιστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα ήταν «δεδομένα» για τους μισανθρώπους και όλα γύρω από αυτό το αηδιαστικό σκεπτικό (;): Τέτοια κάνουν αυτοί τα «ξένα» «τέρατα» στα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση νεκροτομής, η οποία υποβλήθηκε γραπτώς σήμερα το μεσημέρι, στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, δεν αναφέρει πουθενά για σεξουαλική κακοποίηση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Περιγράφεται ότι από τη νεκροτομή παρατηρήθηκαν στην πρωκτική και την περιπρωκτική περιοχή του βρέφους σαφή στοιχεία εισόδου αμβλέος οργάνου. Αυτό, σημειώνεται, είναι απόλυτα συμβατό με τη θεραπεία με υποκλυσμό που γινόταν στο μωράκι, λόγω συχνών κρίσεων επιληψίας από σοβαρό πρόβλημα μικροεγκεφαλίας από την οποία έπασχε, κάτι που επιβεβαιώνει και ο θεράπων ιατρός, συμπληρώνεται από το ρεπορτάζ του ΑΠΕ- ΜΠΕ. Τα αίτια θανάτου του βρέφους δεν διευκρινίστηκαν από την νεκροτομή, όπως αναφέρει η έκθεση και αναμένονται οι ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις.

Μετά τα παραπάνω, οι δύο άνδρες, πατέρας και θείος του βρέφους, αποχώρησαν από την ΓΑΔΑ, όπου παρέμεναν με δική τους θέληση μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Υπενθυμίζουμε ότι το βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού από τον πατέρα του. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Οι γονείς του διαμένουν σε μισθωμένο -από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων- διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η ευθύνη του ιατροδικαστή που έδωσε σαν «είδηση» την εκτίμηση του είναι τεράστια. Η μετάδοση της ανεπίσημης εκτίμησης του από τα ΜΜΕ σε ένα πρώτο επίπεδο δεν φαίνεται λάθος, ειδησεογραφικά. Είναι, όμως, ένα θέμα γιατί τέτοια βιασύνη σε ένα τέτοιο ευαίσθητο ζήτημα. Το μεγαλύτερο θέμα, όμως, είναι ο «χορός» που άρχισε πάνω στο πτώμα του μωρού και τη διαπόμπευση των γονιών του. Σχόλια, εκτιμήσεις, «γνώμες» και άλλα πολλά. Δεν ήθελα και πολύ τα ρατσιστικά κτήνη να αρχίσουν να εμφανίσουν τον τερατώδη εαυτό τους, συνδέοντας τα περί σεξουαλικής κακοποίησης μιας ύπαρξης που είχε γεννηθεί λίγους μήνες πριν, με την εθνικότητα των γονιών του.

Με λίγα λόγια: Πάνω στο πτώμα ενός βρέφους έστησαν «χορό» η εγκληματική ανευθυνότητα των ειδικών που έδωσαν στο πιάτο το «πούλα φρίκη» σε ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία το σέρβιραν χωρίς κανένα πρόβλημα. Επόμενο ήταν να έρθει στον απάνθρωπο «χορό» και η πιο σκάρτη εκδοχή του ανθρώπινου είδους: Οι ρατσιστές και οι φασίστες.https://www.imerodromos.gr/apo-to-poyla-friki-ston-ratsistiko-kanivalismo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου