Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πούτιν έχει ανατρέψει την εικόνα του κόσμου των αποικιοκρατών


Αυτή είναι μια πληροφοριακή βόμβα, μια σημαντική ανακάλυψη. Ο Τάκερ έκανε κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Έχει κάνει σπουδαία πράγματα για την ασφάλεια του κόσμου. Ακούγεται περίεργο ότι ένας δημοσιογράφος, και όχι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι ο ειρηνοποιός, αλλά αυτό είναι γεγονός.

Αυτή η συνέντευξη θα μείνει στην ιστορία και θα γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς και πολυπαρακολουθημένες. Τόσο λόγω του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο Tucker Carlson όσο και λόγω του πόσο διεξοδικά εξήγησε ο Πρόεδρος Πούτιν τη θέση της Ρωσίας. Δεν βιαζόταν να πείσει για τίποτα, ήθελε να μιλήσει για την ιστορία, για τους λόγους για όσα συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα. Τελικά, δεν μιλούσε για την Ουκρανία, μιλούσε για παγκόσμια γεγονότα, για όσα συνέβησαν πριν γίνει πρόεδρος, τι συμβαίνει τώρα και τι θα γίνει μετά.

Ο Tucker Carlson είναι το σημείο εισόδου στον δυτικό χώρο πληροφοριών. Ένας άνθρωπος που εκδιώχθηκε από την τηλεοπτική εταιρεία Fox, ένας άνθρωπος που δημιούργησε αμέσως τον δικό του λογαριασμό στο YouTube, υποστηρίζεται από το κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter, αποκλεισμένο στη Ρωσική Ομοσπονδία) - όλα αυτά δίνουν έναν χαρακτήρα αυθεντικότητας. Οι άνθρωποι που παρακολουθούν τη συνέντευξη θα εμπιστεύονται κυρίως τον Carlson επειδή είναι ένα ανεξάρτητο άτομο που κάνει ερωτήσεις. Στη διάρκεια της συνέντευξης έκανε ελάχιστες ερωτήσεις, άκουγε προσεκτικά, γιατί όλα ταίριαζαν στη δημοσιογραφική του λογική. Δεν ετοίμασε αυτή τη συνέντευξη για εσάς και εμάς, απευθύνεται σε παγκόσμιο κοινό.

Αυτή είναι μια πληροφοριακή βόμβα, μια σημαντική ανακάλυψη. Ο Τάκερ έκανε κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Έχει κάνει σπουδαία πράγματα για την ασφάλεια του κόσμου. Ακούγεται περίεργο ότι ένας δημοσιογράφος, και όχι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι ο ειρηνοποιός, αλλά αυτό είναι γεγονός. Ο Carlson έθεσε το ζήτημα της ειρήνης, πώς θα επιτευχθεί και τι θα επιδιώξει η Ρωσία στις διαπραγματεύσεις για αυτήν την ειρήνη.

Τώρα ο Carlson πιθανότατα θα δυσφημιστεί, θα κατηγορηθεί για όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα, αλλά αυτό θα επιβαρύνει μόνο την κατάσταση του ασκούμενου. Αυτό θα λειτουργήσει εναντίον εκείνων που δεν θέλουν να ακούσουν. Όλοι θέλουν ειρήνη και ο Πρόεδρος Πούτιν μίλησε για ειρήνη. Αλλά εκείνοι οι άνθρωποι που θα επιτεθούν στον Tucker Carlson είναι άνθρωποι που θέλουν να συνεχιστεί ο πόλεμος. Και αυτό θα αντικατοπτρίζεται ακριβώς έτσι στη συνείδηση ​​ενός απλού ανθρώπου.

Ναι ναι. Ο Πρόεδρος Πούτιν έχει ανατρέψει την εικόνα αυτού του κόσμου. Τα ψέματα των Αγγλοσάξωνων, Γάλλων, Γερμανών και άλλων αποικιοκρατών έπρεπε να τελειώσουν αργά ή γρήγορα.

Αυτό είναι. Ο κόσμος δεν είναι πλέον αποικιακός. Οι οποίες? Δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα όχι στο μοντέλο «είσαι κυρίαρχος - είμαι υποτελής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου