Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Καταπέλτης ο Παύλος Πολάκης στην κατάθεσή του για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι παράνομες προσλήψεις ήταν ρουσφέτια του Γεωργιάδη

«Καταπέλτης» ήταν κατά τη σημερινή του κατάθεση στη δίκη που διεξάγεται ενώπιον του Τριμελούς Έφετειου Κακουργημάτων με κατηγορούμενους την αποκαλούμενη και ως «παρέα» του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις 22 παράνομες προσλήψεις ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.
Επιμέλεια : Σάββας Σεληθωμάς

Ο κ. Πολάκης ο οποίος ήταν αυτός που έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη την περίοδο που ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κλήθηκε από το Δικαστήριο να καταθέσει μετά από έγγραφο αίτημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία Εφετών μέσω του δικηγόρου Γιάννη Απατσίδη.

Ο Παύλος Πολάκης ήταν λάβρος στην κατάθεση του. Όπως ανέφερε «το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, καθώς λειτούργησε ως η offshore του Δημοσίου». Ενώ έκανε λόγο για «όργιο ρουσφέτολογικών διορισμών».
«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν ΔΕ Διοικητικοί και τοποθετήθηκαν στο γραφείο του κ. Γεωργιάδη. Δηλαδή βύσματα και ρουσφέτια» τόνισε ο κ. Πολάκης και συμπλήρωσε:

«Είναι μια καραμπινάτη υπόθεση απιστίας. Οι κατηγορούμενοι κινήθηκαν με εντολή του πολιτικού τους προϊστάμενου».

Ο κ. Πολάκης στάθηκε ιδιαίτερα στη διαδικασία που έγιναν οι συγκεκριμένες προσλήψεις λέγοντας ότι «δεν υπήρξε καμία νόμιμη διαδικασία προκήρυξης», ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχουν πλαστογραφημένες αποφάσεις του 2008 για να δικαιολογήσουν τις προσλήψεις».

Μάλιστα ανέφερε ότι οι «προσληφθέντες δούλεψαν για τον κ. Γεωργιάδη και όχι για το δημόσιο συμφέρον».

Από το Documento

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου