Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Οσάμα Μπιν Λάντεν: Ολες οι θεωρίες συνωμοσίας

Ετοίμαζε νέο, μεγάλο χτύπημα ο Μπιν Λάντεν
Η «σύγκρουση» ΗΠΑ - Ευρώπης πάνω από το νεκρό Μπιν Λάντεν
«Δεν τελείωσε ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας με το θάνατο του μπιν Λάντεν»
Τα πρωτοπαλίκαρα του Μπιν Λάντεν μέσα σε λίμνες αίματος
Η εκτέλεση του Μπιν Λάντεν δεν ήταν η τελευταία πράξη…

Εφτιαξαν βίντεο με την εκτέλεση του Μπιν Λάντεν
Θα δημοσιοποιηθεί τελικά φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν
"Εξαιρετική δουλειά του Ομπάμα η εξόντωση του Μπιν Λάντεν"
Ο θάνατος του Μπιν Λάντεν έγινε... μπλουζάκι!
Μετά τον θάνατο του Μπιν Λάντεν, οι θεωρίες συνωμοσίας για τον Οσάμα φουντώνουν ενώ αντίθετα ...υποχωρούν εκείνες που αφορούν τον Ομπάμα!

Οι «birthers» , δηλαδή εκείνοι που τόσο καιρό αμφισβητούσαν την καταγωγή του Αμερικανού Προέδρουν πλέον σιωπούν, ενώ οι «deathers», εκείνοι που δεν πιστεύουν ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός έχουν...οργιάσει!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος των ΗΠΑ «αναγκάστηκε» να δώσει στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησής του για να «κλείσει τα στόματα» των σκεπτικιστών που αμφισβητούσαν το ότι νόμιμα είναι πρόεδρος.

Οι «birthers» υποστήριζαν ότι ο Ομπάμα δεν είναι Αμερικανός πολίτης, σύμφωνα όμως με το πιστοποιητικό, ο Μπαράκ γεννήθηκε στη Χαβάη, γεγονός που του δίνει κάθε δικαίωμα να διατηρεί το αξίωμα του προέδρου.


Σύμφωνα με το έγγραφο λοιπόν, ο Ομπάμα γεννήθηκε στη Χαβάη στις 4 Αυγούστου του 1961, στο Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Καπιολάνι.

Τώρα λοιπόν που οι «birthers» σιώπησαν, τη σκυτάλη πήραν αυτοί που τα αμερικανικά media αποκαλούν... «deathers»!

Οι θεωρίες των «deathers» είναι πολλές. Μερικοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που σκοτώθηκε την 1η Μαΐου δεν ήταν ο Μπιν Λάντεν , ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ο Οσάμα πέθανε πριν αρκετά χρόνια.

Άλλοι πάλι λένε ότι ο ηγέτης της Αλ Κάιντα είναι ζωντανός και κρατείται από τις αμερικανικές αρχές που τον ανακρίνουν και τον βασανίζουν.

Αμφισβήτηση στο Fox Channel!

Ο Andrew Napolitano παρουσιαστής εκπομπής στο κανάλι Fox εμφανίστηκε να αμφισβητεί την είδηση του θανάτου του Μπιν Λάντεν στην εκπομπή του, ενώ αμφισβήτησε και για την εξουσία του Ομπάμα να διατάξει την δολοφονία του τρομοκράτη.

Η απόφαση του Ομπάμα να μην δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του νεκρού Οσάμα πυροδότησαν τις Θεωρίες συνωμοσίας.

«Φίλοι μου, είναι απλά μια φάρσα», είπε κατά τη διάρκεια της του εκπομπής ο γνωστός Τεξανός ραδιοφωνικός παραγωγός Alex Jones.

«Πού είναι το πτώμα;», διερωτήθηκε ο Jones. «Οι πηγές μου που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο μου είπαν πριν από εννέα χρόνια ότι ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός και τον διατηρούν στον πάγο».

Σελίδα στο Facebook...

Ακόμα και στο facebook υπάρχει σελίδα με την ονομασία «Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν είναι νεκρός».

«Η ιστορία περί θανάτου του Μπιν Λάντεν βγήκε στη δημοσιότητα για να μας αποσπάσει από την πραγματικότητα και από το ψέμα της καταγωγής του Ομπάμα», αναφέρει μια δημοσίευση στην ιστοσελίδα.

«Ο Λαντεν απήχθη ζωντανός και ακόμα ανακρίνεται από τις αμερικανικές αρχές», αναφέρεται σε μια άλλη δημοσίευση.

Ακόμα και μαθητές από το Πακιστάν αμφισβητούν τον θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα.

«Είναι προπαγάνδα. Ο Οσάμα σκοτώθηκε πριν από 10 χρόνια στο Αφγανιστάν», είπαν μαθητές στο CNN.

«Αν είναι αλήθεια γιατί δεν μας δείχνουν το πτώμα;», διερωτήθηκαν.

Πάντως, ο John Avlon, ένας ειδικός στις θεωρίες συνωμοσίας πιστεύει ότι όλες αυτές οι απόψεις έχουν ένα κοινό στοιχειό: Προέρχονται συνήθως από την γνωστή, πολιτική «πτέρυγα τρόμου».

Ο Avlon υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι «δίνουν αυτές τις περίτεχνες και εναλλακτικές εξηγήσεις στα γεγονότα, για να κρατήσουν την ψυχολογία τους 'στην θέση της'. Δεκαεννέα άτομα δεν μπορεί να έριξαν του διδύμους πύργους. Πρέπει να το έκανε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλιώς ο κόσμος φαντάζει πολύ τρομακτικός, απρόβλεπτος και ασταθή για εκείνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου