Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Από το ΠΑΣΟΚ ζητούν την απομάκρυνση του Παπακωνσταντίνου


Από το ΠΑΣΟΚ ζητούν την απομάκρυνση του Παπακωνσταντίνου
Στα πηγαδάκια της βουλής κορυφαίοι υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει αποσβολωμένοι από τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Βενιζέλου ότι: «ο κ. Παπακωνστανίνου δεν είχε ενημερώσει τους υπουργούς της ευρωζώνης και της Τρόικα για τις αλλαγές που θα πραγματοποιούσε στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και αφορούσαν τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες».


Ο κ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου να ηρεμήσει τους βουλευτές του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ είχε εξαγγείλει δικαιότερα μέτρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Οι βουλευτές, μας υπογράμμισαν ότι αυτά τα μέτρα δεν τα είχε συζητήσει ούτε με τους υπουργούς του Eurogroup, ούτε και με τη Τρόικα.
Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Βενιζέλος να αντιμετωπίζει ένα χάος και να αναγκασθεί να βρει νέα μέτρα ύψους 3 δις ευρώ μέσα σε τρεις ημέρες.

Οι υπουργοί μας τόνιζαν : “Ο Παπανδρέου επιβάλλεται άμεσα να τον απομακρύνει. Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει όλους και να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι”. Αυτά που αναφέρονται από τους βουλευτές τα γνωρίζει και η αντιπολίτευση η οποία για μια κόμη φορά μιλάει για αναξιόπιστους και ασυνεπείς, ζητώντας εδώ και τώρα εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου