Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

«Εργασιακή εφεδρεία για όσους μπήκαν από το παράθυρο»


«Εργασιακή εφεδρεία για όσους μπήκαν από το παράθυρο»«Όταν λοιπόν θα μπουν στην εργασιακή εφεδρεία υπάλληλοι, ένα καλό διακομματικό μέτρο θα ήταν να μπουν στην εφεδρεία υπάλληλοι που βγήκαν από το παράθυρο ή παλαιότερα υπάλληλοι βουλευτών και βουλευτικών γραφείων και έμμισθοι υπάλληλοι των κομμάτων. Να μην μπουν καν στη διαδικασία αξιολόγησης όσοι μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου μιλώντας στο «Βήμα fm».


Ο βουλευτής προχώρησε και στα νέα μέτρα της κυβέρνησης που έχουν ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων με τη χώρα σήμερανα είναι σε απεργιακό κλοιό.

«Είμαστε σε μια διαδικασία να κάνουμε το αυτονόητο. Να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες που παίρνει η κυβέρνηση σε ένα δρόμο που θέλουμε να τον κάνουμε πιο σύντομο, αλλά δεν βλέπουμε εναλλακτική και είναι ο μοναδικός δρόμος. Είμαστε σε διαδικασία ανάληψης μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. Να φτιάξουμε ένα κείμενο που θα αναδεικνύει την ώρα μηδέν που βρίσκεται η πατρίδα μας και το έθνος μας και δεν μπορούμε να έχουμε προσωπικές στρατηγικές και μικροκομματικές περιχαρακώσεις», κατέληξε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου