Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ



 Τη σμίκρυνση των κομματικών αξιωματούχων λέμε εμείς!!!!!!! 
Τη σμίκρυνση του κράτους και το κλείσιμο οργανισμών υπογράμμισε ως αναγκαία για να “μην οδηγηθούμε στα βράχια” ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Πασόκ Χρήστος Πρωτόπαππας, ενώ ομολόγησε ότι η ρητορική του κόμματος το 2009 δεν είχε σωστή εκτίμηση της πραγματικότητας.
Το κράτος πρέπει να μικρύνει και οι οργανισμοί που δεν χρειάζονται πρέπει να κλείσουν", δήλωσε ο Χρ. Πρωτόπαππας μιλώντας για την οικονομία στον ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι από το στόχο που είχε τεθεί υπάρχει έλλειμμα 2,5 δισ. ευρώ, το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να καλύψει με το επώδυνο μέτρο για τα ακίνητα, ώστε «να μην οδηγηθούμε στα βράχια».

Σε ότι αφορά την επιβολή νέων μέτρων είπε ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν σαφής και «θα πάρουμε τα μέτρα που έχουμε δεσμευθεί και ψηφίσει, τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου».
Άσκησε έντονη κριτική στον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά επισημαίνοντας ότι στη ΔΕΘ έκανε τη ρητορική της δραχμής, της χρεοκοπίας», αλλά παραδέχθηκε ότι και η ρητορική του κόμματος του το 2009, δεν είχε εκτίμηση της πραγματικότητας ομολογώντας «είπαμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου