Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο δημόσιος υπάλληλος που σκοτώνει ελέφαντες και αντιλόπες



Σάλο και οργή τόσο στους πολίτες όσο και στις οικολογικές οργανώσεις έχει προκαλέσει η ιστορία ενός 55χρονου πρώην δημοσίου υπάλληλου που έχει ως... χόμπι να σκοτώνει άγρια ζώα στην Αφρική.
Την ιστορία του παρουσίασε η βρετανική εφημερίδα Sun η οποία δημοσίευσε και φωτογραφίες από τα ζώα που έχει σκοτώσει. Ο David Barrett περηφανεύεται πως έχει σκοτώσει περισσότερα από 300 άγρια ζώα τη στιγμή που μερικά από αυτά κινδυνεύουν από εξαφάνιση. "Μου αρέσει το κυνήγι και δεν το βρίσκω κακό. Όταν σημαδεύω ένα ζώο το βλέπω σαν στόχο και όχι σαν κάτι ζωντανό", δήλωσε ο 55χρονος. Τονίζει δε, ότι σκοτώνει ζώα τα οποία μπορούν να φαγωθούν. Περηφανεύεται επίσης ότι έχει σκοτώσει τρεις ελέφαντες, έναν ιπποπόταμο, δεκατέσσερα βουβάλια και δεκάδες αντιλόπες.

"Αυτοί που τρώνε κρέας αλλά είναι κατά του κυνηγιού είναι υποκριτές. Δεν αισθάνομαι καθόλου ενοχή. Οι περισσότεροι άνθρωποι στη δύση πλήρωνουν κάποιον για να κάνει αυτή τη βρώμικη δουλειά", συμπλήρωσε.
Εξαγριωμένες είναι πολλές οικολογικές οργανώσεις- μεταξύ αυτών και η PETA η οποία σχολίασε: "Ένας ψυχολόγος θα πρέπει να τον παρακολουθήσει που περηφανεύεται για το άθλιο αυτό χόμπι. Τίποτα δεν είναι αξιοθαύμαστο στο κυνήγι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου