Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


  Αναστασία Βούλγαρη

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Δεν μπορεί να υπάρξει απαλλαγή από το σημερινό Εξαρτημένο Σύστημα Εξουσίας μέσα από τις διαδικασίες που το ίδιο ορίζει.
Η συμμετοχή των αντιμνημονιακών δυνάμεων στις εκλογές, που το υπάρχον σύστημα οργανώνει προκειμένου να βγει ενισχυμένο, είναι πράξη συμβιβασμού και ανακόπτει κάθε δυνατότητα ριζοσπαστικοποίησης του λαού. Θα ήταν ρηξικέλευθη μόνον εάν και εφ' όσον οι δυνάμεις αυτές , είχαν ενωθεί και δημιουργήσει ένα παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης.

Μια συνεργασία όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων, που θα εκφραζόταν εκλογικά με ένα πλατύ μετωπικό ψηφοδέλτιο, θα έδινε τη δυνατότητα στο Λαό, που κινητοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια, γέμισε τις πλατείες και τους δρόμους με συνθήματα, αγανάκτηση, ορμή και αγωνιστικότητα, να εκφραστεί και εκλογικά. Κινητοποιούμενος ο Λαός και βέβαιος για τη νίκη του θα αναδείκνυε όχι μόνον τα καλύτερα χαρακτηριστικά του αλλά και το πιο υγιές, δημιουργικό και αγωνιστικό ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι η αντιμνημονιακή πατριωτική κυβέρνηση θα μπορούσε να προβεί άμεσα σε ριζοσπαστικές ενέργειες εφ΄ όσον θα είχε και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και ένα Λαό σύσσωμο να την υπερασπιστεί.


Αυτή τη δυνατότητα στερούν από την Ελλάδα τα αντιμνημονιακά κόμματα καθώς αρνούνται να ενωθούν και ταυτόχρονα να ενώσουν τον Λαό. Αφήνουν ελεύθερο το πεδίο στο Μαύρο Μέτωπο της Εξάρτησης ( το οποίο τελευταία αποκτά χαρακτηριστικά εθνικοφροσύνης συλλαμβάνοντας διανοούμενους) να διαμορφώσει και εξαγοράσει συνειδήσεις, να πείσει με το ψέμμα και την παραπληροφόρηση και κυρίως να πουλήσει ελπίδα. Αυτήν που θα σκοτώσει εν ψυχρώ την επόμενη των εκλογών εφαρμόζοντας ανάλγητες μεθόδους και ενεργοποιώντας τους πιο βρώμικους και απάνθρωπους μηχανισμούς που διαθέτει.

Μία η λύση: Συσπείρωση του Λαού για τη δημιουργία ενός παντοδύναμου παλλαϊκού κινήματος αντίστασης, με στόχο την απελευθέρωση και αναγέννηση της πατρίδας. Μονάχα ένας ενωμένος Λαός, με μπροστάρηδες τους πιο άξιους αγωνιστές που θα αναδειχθούν μέσα από τα σπλάχνα του, είναι ικανός να αποτινάξει το τέρας της εξάρτησης μια για πάντα, να ανατρέψει τα σχέδια των δυναστών του και να οικοδομήσει μια Ελλάδα ανεξάρτητη και δυνατή.
http://www.spitha-kap.gr/