Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΒΕΣΣΑ : Παρέδωσαν 900 ελιές!



Ακολουθεί ανακοίνωση του Συλλόγου «Αλλήλων Ένεκα»:Δίνοντας το παράδειγμα πως εκτός από τα λόγια υπάρχουν και τα έργα, ο Σύλλογος "Αλλήλων Ένεκα" παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βέσσας, από τα έσοδα της συναυλίας που διοργάνωσε, 900 διετή δενδρύλλια ελιών, που θα φυτευτούν στην περιοχή, με 2,75 ευρώ περίπου το ένα, από φυτώριο εκτός Χίου. Όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Πυργάρης ο σύλλογος θα κάνει πιθανόν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις με σκοπό την ανακούφιση και άλλων ελαιοπαραγωγών. Προς το παρόν ο Σύλλογος "Αλλήλων Ένεκα" θα πραγματοποιήσει κοντά στις γιορτές μουσική εκδήλωση με σχολικά συγκροτήματα, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στα ταμεία διαφόρων σχολικών συγκροτημάτων του νησιού.
«Ενημερώνουμε την τοπική μας κοινωνία ότι από τη μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2012 στο χώρο τού ΟΜΗΡΕΙΟΥ, υπό την αιγίδα του Σωματείου μας, προέκυψαν έσοδα 2.470 ευρώ (πωλήθηκαν 247 εισιτήρια προς 10 ευρώ έκαστο).
Η εν λόγω είσπραξη διετέθη εξ ολοκλήρου για την αγορά 900 διετών δενδρυλλίων ελιάς κορωνέικης ποικιλίας, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα 16 Νοεμβρίου και ώρα 16.00΄στον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Βέσσας κ. Βασίλειο Καβουράκη και στον Πρόεδρο του Γεωργικού Συνεταιρισμού Βέσσας κ. Αντώνιο Νιανιαχά.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Μαρία Κλειδά, Νικόλαος Κοκόλης, Δημήτριος Μπεκριδάκης, Λεωνίδας Πυργάρης, Χαρίκλεια Στρόβιλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου