Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πλήθος κόσμου και πολιτικών αρχηγών στις εκδηλώσεις για τη στήριξη του Τσάβες


Δίνει θαρραλέα μάχη για το λαό του, ενάντια στον ιμπεριαλισμό, ενάντια στη φτώχεια και ενάντια στο θάνατο τον ίδιο. Του ευχόμαστε να βγει για μια ακόμη φορά νικητής. Γ.Ζ.
Ο λαός της Βενεζουέλας από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου (ημέρα που ήταν προγραμματισμένη η ορκωμοσία του Προέδρου Τσάβες), άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το παλάτι Miraflores, έδρα της εκτελεστικής εξουσίας, στο Καράκας, για να δηλώσει την αγάπη, την συμπαράσταση και την υποστήριξη του στον Πρόεδρο και στην Μπολιβαριανή Επανάσταση.
"Είμαι με τον πρόεδρο και στα καλά και στα κακά.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας και είμαστε όλοι εδώ, στο δρόμο. Ζητώ από το Θεό να του δώσει δύναμη και να επιστρέψει πίσω σιδερένιος για να πολεμήσει για την πατρίδα μας", λέει ένας υποστηρικτής του από το πλήθος.



Οι πολιτικοί αρχηγοί που δήλωσαν το παρόν και κατέφθασαν σήμερα το πρωί στο Καράκας για να παραστούν στις εκδηλώσεις και να δηλώσουν αυτοπροσώπως την υποστήριξη τόσο τη δικιά τους όσο και των λαών τους για τον Τσάβες είναι μεταξύ άλλων ο Evo Morales, η Cristina Kirchner, ο Jose Mujica, ο Fernando Lugo, ο Daniel Ortega και πολλοί άλλοι.

avn.info.ve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου