Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κώστας Καραμανλής «Πολιτικά ανήθικη» η μη υποστήριξη από τον Σαμαρά

Ο Κώστας Καραμανλής δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση «επιστροφής» του σε ρόλο ηγέτη, θεωρεί τραβηγμένο το σενάριο δολοφονίας του ενώ μιλάει για τις «παγωμένες» σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «6 μέρες», η οποία επικαλείται συζητήσεις με στενούς συνεργάτες και φίλους του Κ. Καραμανλή, οι σχέσεις του ίδιου με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι κακές, αλλά δεν είναι και «θερμές», καθώς ο Α. Σαμαράς δεν υπερασπίστηκε τις πολιτικές της 5ετίας 2004-2009, κάτι που ο Κ. Καραμανλής θεωρεί «πολιτικά ανήθικο».
Ο Κ. Καραμανλής, σύμφωνα πάντα με τους συνεργάτες του, πιστεύει ότι οι αντοχές της τρικομματικής κυβέρνησης μειώνονται, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψει σε ρόλο ηγέτη «ούτε με σφαίρες».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρώην πρωθυπουργός φοβάται κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα, εκτιμώντας ότι τον τελευταία τρία χρόνια, χάθηκε πολύτιμος χρόνος.



Ο Κώστας Καραμανλής, πιστεύει ότι πλήρωσε την άρνησή του να στηρίξει το «ναι» στο σχέδιο Ανάν, πλήρωσε το βέτο για τα Σκόπια στο Βουκουρέστι, αλλά και το «άνοιγμα» στις Ρώσικες αγορές ενώ θεωρεί ότι «κάποιοι του έπαιξαν βρώμικο παιχνίδι» σχολιάζοντας τις υποκλοπές που είχαν στόχο όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την κυβέρνησή του.

Σχετικά με το υποτιθέμενο «σχέδιο δολοφονίας του», ο ίδιος θεωρεί ότι είναι πολύ τραβηγμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου