Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τζάκρη: «Πολιτική στάση» η στήριξη της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: Μενέλαος Μυρίλλας/FosPhotos
«Πολιτική στάση» χαρακτηρίζει η Θεοδώρα Τζάκρη την απόφασή της να στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Παράλληλα δηλώνει πως είχε εκφράσει τον προβληματισμό της στα όργανα του ΠΑΣΟΚ ενώ υπερασπίζεται την κυβέρνηση Παπανδρέου, «παρά τα τεράστια λάθη».
Η κ. Τζάκρη μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαγράφηκε από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, την προηγούμενη Κυριακή.

«Ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα», σημειώνει με νόημα στο άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η ανεξάρτητη βουλευτής.

«Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό. Γι΄ αυτό και θεωρώ πως ακολουθεί πλέον την πολιτική της καμένης γης», προσθέτει.

Αναφερόμενη στην ψήφιση των προηγούμενων μνημονίων και το έργο της κυβέρνησης Παπανδρέου, η κ. Τζάκρη εκτιμά ότι «παρά τα τεράστια λάθη και τις μεγάλες κοινωνικές αδικίες, δεν υπήρχε εύκολος δρόμος να αλλάξεις το 2010 μια οικονομία που βρισκόταν σε ύφεση ενώ ξόδευε 36 δισ. ευρώ περισσότερα απ’ όσα εισέπραττε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου